Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bağlantıyı yanlış yapmışım, düzelttim :slight_smile:

1 Beğeni

Tıklanan link ama bence boşver tıklanmayan link daha iyi. :slight_smile: Görmemiş oluruz.

5 Beğeni

İvory kağıt nasıl bir şey?

Simurg Art 200. yaş için özel baskısı bu galiba.

• Dostoyevski ve Optina Pustin

• Art Book / özgün baskı

• Sayfa Sayısı: 74

• Ebadı: 20.5 x 14.5 cm

• Özel Kapak: 275 gr

• İç sayfalarda kullanılan kağıt: 110 gr-beyaz mat kuşe

• Zarf + pul + kitabın seri numarası

Hiç bilmediğimiz, başka bir Dostoyevski’nin öyküsü

Edebiyat tarihinin büyük kalemi; Fyodor Mihayloviç Dostoyevski ’nin 200. doğum yılı bütün dünyada farklı etkinlikler ve çabalarla anıldı.

“Simurg Art” olarak “ Dostoyevski ve Optina Pustin ” kitabını yayına hazırladık. Bu kitap Dostoyevski’nin hayattaki tek torunuyla yapılan geniş kapsamlı bir söyleşinin yanı sıra, hakkında kaleme alınan özgün yazıları, birçok önemli çeviri ve irdelemeyi kapsıyor. Dostoyevski’nin 200. doğum yılı için bu topraklardan yankılanan bir ses niteliği taşıyor. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Nahit Motavalli üstlenmiştir.

Freud’un Dostoyevski’den etkilenerek savunma mekanizmaları kuramını geliştirdiğini, özellikle “bastırma-repression” savunmasını Freud’dan önce Dostoyevski’nin kullandığı ve hatta Freud “Karamazov Kardeşler” kitabını okuduktan sonra “Savunma Mekanizmaları-Defense Mechanisms” kuramını gözden geçirdiği söylenmektedir .” –Nahit Motavalli

Sınırlı sayıda, tamamı numaralı olarak (art book) yayımlanan kitap “Simurg Art” resmi sitesinden sipariş edilebilir: www.simurgart.com

@cusseliahmethoca İş Kültür’ün yeni ciltli kitaplarında (Modern - Türk Klasikleri - Türk modern ) kitaplarında kullandığı fildişi renge benzer olan kağıt. Normal kitap kağıdına göre daha dayanıklı ve mürekkebi daha iyi yansıyor. Bunun daha sarartılmış olanına da şamua diyorlar. ( Genelde kutsal kitaplarda kullanılan kağıt)

Genelde iyi Ajandalarda da (gramajı farklı oluyor) bu kağıdı kullanıyorlar, ajandalarda görmüş olabilirsiniz.

2 Beğeni

Kutulu set %50 indirim görürse180 tl yapıyor, 250 tllik alışveriş yapıp 25 tllik indirim kuponu kullansak 155 yapıyor.Ee sonra Pokus 50 tl iadesini sayarsak 105 tlye almamız mümkün, acaba yakın zamanda %50 indirim gelir mi? :grin: :grin:

6 Beğeni

Pokus ne bilmiyorum ama öyle olursa beni de etiketleyin. :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam Pokus, Türk Telekom 'un Papara gibi uygulaması. Aylık 50 lira - maksimum- para iadesi yapıyor BKM kampanyası var. Bu iade parayı sadece uygulamada kullanabiliyorsun, geri hesabına atamıyorsun. Fatura falan ödersin. :slight_smile:

1 Beğeni

O parayı da sanırım sonraki ay hesabına yatırıyorlar. :slight_smile: Enpara’nın Kidega’da yaptığı gibi. Ama telefon, Netflix ve diğer üyelikler için güzel olur.

2 Beğeni

Evet hemen cashback yapmıyor. 200 liraya/50 lira iade yapıyor. Öbür ay başka bir şey alırsın. Ödersin falan. :slight_smile: Ödeme bitmiyor ki, ödemek için dünyaya gelmişiz.

Dokunuşu kaliteli bir his veriyor, rengi de göz yormayan kreme çalan tonda oluyor. Baskı net ve okunaklı oluyor bu kağıtlara.

Genelde ajandalarda ve dini kitaplarda kullanılıyor. Gramajı değişiyor. Kitabı ağırlaştırması eksi yönü.

1 Beğeni

Bana böyle söylenmedi, söylense gelmezdim. :slight_smile: (İmza Erdal bakkal)

3 Beğeni

Ketebe bazen Kitapyurdu’nda %50 indirime giriyor, arada kontrol et bence. Yine arada İdefix’e bakmakta da yarar var.

Tıkladım ve çok pişmanım…

1 Beğeni

Yuh be kardeşim serinin bir kitabı karton kapak 220 TL etiket fiyatı var. Ayıptır ya. Akilcelen %30’dan fazla indirim de yapmıyor bir de. Tam 3. Kitaba başlamışken bu olmadı.

1 Beğeni

Öyle demeyin ama kitapları bölünce daha ucuz oluyor hem rafa da sığıyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Benim cebime sigmadiktan sonra rafima zaten giremiyor :joy::joy:

2 Beğeni

Geçen sene 5 kitap + ciltli Fatih Sultan Mehemmed Han’ı toplam 98 TL’ye almışım. Hey yavlum hey, nereden nereye…

2 Beğeni
9 Beğeni

Nasıl da unuttuk ama seni Akılçelen :smiley:

Şu haber normalde burayı Malazan’ın iki katı yıkması lazımdı :smiley:

14 Beğeni

7 Beğeni