Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Fakat bu linkteki fiyat karton kapak.

2 cildi, ciltli olarak görmüşüm teşekkür ederim uyarı için…:man_facepalming:t2:

1 Beğeni

Ben de bir an heyecan yaptım ama sonra farkettim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Asimov ve Tolkien ay sonu güzel oldu.

Meksika Gotiği Goodreads 2020 korku kategorisinde birinci olmuş.

Tekrar Baskılar

28 Beğeni

BKK yok, haftaya mı kaldı?

Bunlar hep Yabancı’nın kitapları?

2 Beğeni
5 Beğeni

Kara Prizma uzun süre neredeyse bedavaya satılmasına rağmen anca bitmiş ama İthaki 2. baskıyı yapıyor. Seriyi bırakmayacağız mesajı olabilir mi? Kim vermişse bu kararı takdir ettim. :+1:

5 Beğeni
7 Beğeni
3 Beğeni

Yuh diyorum. Yani ciltli baskıyı almak isteyenler 3500 lira para verecek öyle mi? Abi peki, Zeki Müren de bizi görecek mi?

2 Beğeni

Hakiki bir artbook ise şaşılacak para değil, zaten bunları koleksiyonu olan müzeler, kütüphaneler, okullar alır. Gerçek boy bir star wars replikası almaktan çok ucuz.

2 Beğeni

O yuh Evliya Çelebi Seyahatnamesinin ciltlisi için sanırım. 490 lira etiket fiyatı ile çıkmış. :slight_smile:

5 Beğeni

Evet Yeditepe’ye. :slight_smile:

4 Beğeni

Bunlar ileride 10x yapacaksa alalım dursun kenarda yatırımlık. Kripto para gibi mübarek bu kitaplar.

6 Beğeni

Ciltlisi varken karton tükenince 2x bile zor yapar. Ciltli de bu fiyattan tükenir mi bilemedim. :roll_eyes:

1 Beğeni

Gene suya düştü bizim zengin olma planları. :frowning:

1 Beğeni

Bunu yatırım tavsiyesi olarak mı algılamalıyım? :rofl:

1 Beğeni

Yazmayı unutmuşum. YTD. :slight_smile:

Yeditepe herşeyi tam olan kitapları fantezi olsun diye 10 cildi 10 ay içinde yayınlayacağından son ciltlerin etiket fiyatı kademeli artarak 750 TL’yi çok rahat geçer. Yeditepenin bu fantezisi, seriyi almak isteyenler için en az 500 TL fazladan masrafa sebep olacak.

Ayrıca kitapların bölünmesinden kaynaklanan ek cilt ve kutu masrafı, özellikle kağıt sıkıntısının olduğu ve kağıt/karton fiyatlarının tarihi zirve yaptığı şu günlerde hep okuyucunun bi tarafında patlıyor. Madem 2 cilt kutu falan yapınca fiyatı 300-500 TL’lere çıkıyor tek cilt kutusuz olarak basın. Kimse kitabın kutusu yok diye ölmez.

10 Beğeni

Bitmemiş Öyküler dördüncü baskıyı yapmış. Dizisi de çıkıyor; İthaki’nin "Orta Dünya Tarihi"ne başlaması için tam zamanı. @Bunn-Y böyle bir olasılık var mı?

3 Beğeni