Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu o değil. Sizin dediğiniz 80’lerde TRT yayınlanan dizi galiba. O dizi başka bir kitabın uyarlaması, şimdi yazarı hatırlayamadım ama Google’dan bakayım muhtemelen bulur birazdan eklerim buraya.

Sonradan ekleme: sizin dediğiniz dizi ve kitap bu

2 Beğeni

Evet buydu. Çok severdim bu diziyi.
Çok bulabileceğimi sanmıyorum ama kitabı bende bir araştırayım nadir den filan.
Teşekkürler bilgilendirme için :slight_smile:

Not : 80 ler dedin yaş ortaya çıktı :smiley:

2 Beğeni

Kamala Harris’in The Truths We Hold’unu Martı Yayınevi Türkçe’ye kazandırmış.

Ben kitabı geçen sene İngilizce olarak okumuştum. Kitabın bir anı kitabı olduğunu belirteyim. Martı Yayınevinin hiç kitabını almadığım için nasıl bir çevirisi var bilemiyorum. İnceleme imkanım olursa mutlaka yazarım.

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/beden-calanlar-kitabi-guillermo-del-toro

3 Beğeni
4 Beğeni

Alfa neden Solaris’i basmadı bilgisi olan var mı? Kapak da hazırdı oysa. Mustafa Küpüşoğlu’na sordum ama henüz yanıt vermedi.

8 Beğeni

11 Beğeni

8 Beğeni

17 Beğeni

Yayınevinin siyah kapak tasarımları çok hoş.

12 Beğeni

Bu yıl 5 kitap çıkacak anlaşılan. Toplam kaç kitap olacak acaba? 2023te tamamlanacaksa az olsa gerek.

Lars Kepler’in yeni kitabı

2 Beğeni

Korku ve Titreme - Soren Kierkegaard

6 Beğeni

:thinking:

1 Beğeni

Ciltli baskıyı yapmış. Yapmasa mıymış acaba… :roll_eyes:

9 Beğeni

Ciltli ve ciltsiz arasında iki kat fiyat farkı var. Tamam herşey pahalandı ama sanki bu artıştan bazıları nemalanıyor. Anladığım kadarıyla kağıt farkı da yok. Acaba ciltli olunca Evliya Çelebi’ye daha yüksek telif mi ödüyorlar?

5 Beğeni

Gerçekten nutkum tutuldu seri bitinceye kadar seriyi bütün halinde almanın maliyeti 4.000 YTL yi bulacak. Yazık diyecek kelime yok. :pensive::pensive:

Yanlız kendi sitesinde fiyat biraz daha makul duruyor naçizane!!