@fortknoxt hocam İş Kültür tahminen bandrol çıktıktan ne kadar süre sonra satışa açıyor kitapları bilgin var mı?
Genellikle ortalama 1 ayı buluyor.
%50 kovalayacağız artık. Bu haliyle epey ağır olacak, bu ağırlık okudukça kitabın dağılmasına neden olabilir.
Arkadaşlar Elric: Ruh Hırsızı’nın yeni baskısı ile ilgili bir bilgisi olan var mı? En son konuşmalarda, yanlış hatırlamıyorsam İthaki’den “Şu anda baskıda,” gibi bir cevap gelmişti. Fakat üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen kitap hala ortalarda yok.
Bana göre serideki az düzgün karakterlerden birisi olan Baldair’in birliğinin hikayesiymiş de seriyi cidden sevmiyorum,seven bakabilir bu seriye de.
Kağıt bulunamayan bir dönemde zaman çizelgesinden bahsetmek bence imkansız.
Vodafone Yanımda indirimiyle bedavaya İthaki baskısını aldım okuyorum ama diğer yayınevlerinin çevirisi daha mı iyi acaba merak ediyorum. En azından İş Bankası ve İthaki çeviri karşılaştırması yapan var mı?
Hocam, YKY’nin tekrar baskılarını nereden görebilirim? Sitesinde ve bandrol alınan kitaplarda göremedim.
Uzun zamandır baskısı olmayanlardan Epigramlar çarptı gözüme, başka var mı bilmiyorum.
Kağıt yok diyorlardı, adamlar tek seferde 400 tane bandrol almışlar
Mcewan, Fournier, Ishiguro, Maalouf, Rachel Kusk ilgileniyorsan onlar olabilir.
Ama zaman konusunda takip ettiğim yok.
@Leingrad kurumların hep bir bahanesi vardır. Ne güzel tarih söyleyip basmadıklarına kağıt krizi dersin.
Teşekkürler.
Alberto Manguel - Okumanın Tarihi’ni uzun zamandır bekliyordum.
Rica ederim, iyi okumalar.
YKY bir dönem bastığı Modern Amerikan edebiyatı kitapları için yeniden baskı yapmıyordu genelde. Ama Damon Galgut için yapmışlar. 2021’de Booker kazanmasının etkisi vardır belki.
Yeni yazarlar söyleyip aklımı bulandırmayın lütfen Sonra masraf çıkıyor
Yky tekrar bastığı Kamuran Şipal ve Güven Turan’ın eserleri hala kendi sitesi ve kitapyurdu dışında satışı yok neden böyle anlamış değilim.