Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Tamamlanırsa burada bir maraton tarzı bir şey yapalım mı? Tüm seriye. Brnim çok uzun zamandır ilgimi gerçekten çeken iki yetişkin serisinden biri. Diğeri Bir Kış Gecesi Masalı.

1 Beğeni

Demek ki kağıtları YKY almış hep. Stokçuluk.

3 Beğeni

Ben hiçbir maratona katılmıyorum, çünkü canım istemediği an bırakıyorum kitabı. Bazıları yıllardır bekliyor hatta. Kendimi bildiğimden, uzak duruyorum böyle etkinliklerden.

3 Beğeni

Ben de böyleyim aslında. Ama bunu yenmek istiyorum. İnsanın kendini sıkması kötü ama sürekli yarım bırakmak da kötü geliyor.

Vampir Avcısı D’nin 2. cildi, Rüzgar Yükselince çıkmış. Güzel.

5 Beğeni
5 Beğeni

Edward Said - Kültür ve Emperyalizm

edwardsaid-kültürve emperyalizm

8 Beğeni

Bu kitap 1 sene önce çıktı yeni değil. Daha önce de Kanat Yayınevi basmıştı zaten, yeniden baskısı yapılan kitaplar kategorisine girer.

wi_220

wi_220 (1)

wi_220 (2)

wi_220 (3)

wi_220 (4)

wi_220 (5)

wi_220 (6)

wi_220 (7)

wi_220 (8)

wi_220 (9)

wi_220 (10)

wi_220 (11)

13 Beğeni

Hay maşallah çok güzel kitaplar okumuşsunuz bu ay 2 kitap okuyan biri olarak size imrenmedim desem yalan olur.

Hocam yanlış başlığa yazdınız galiba

1 Beğeni

13 Beğeni

Bahsettiği durumlar yüzünden umutlanamadım.

8 Beğeni
7 Beğeni

2 Beğeni

26 Beğeni

Edebiyat Üzerine’yi İthaki’den aldıktan sonra bunlar çıktı. Aldığım Orwell kitaplarının hepsi Can’dan olduğu için yenilerini de aynı yayınevinden almayı düşünüyorum. Elimdekini de bir arkadaşıma veririm artık.

5 Beğeni

Bende sevmiyorum farklı farklı yayınevinden toplamayı, o yüzden geçen sene Can Yayınlarına sorduğumda basacaklarına dair açık kapı bıraktıklarından dolayı almadım, ne kadar bekleyeceğim muğlaktı ama 1 yılda bastılar. Tek sorun Savaş Günlükleri; bildiğim kadarıyla 3 kitap ama Can tek kitap basmış. Umarım ayrı ayrı basmak yerine tek kitapta eksiksiz toplamışlardır.

5 Beğeni

Bende Selden çıkanlarda var 3 farklı yayın evinden çıkan Orwell kitapları var kitaplığımda şu an… Diğerlerini bir şekilde elden çıkarıp Can baskısı alırım herhalde artık.

3 Beğeni

Savaş Günlükleri’ni ayrı bassalardı “Savaş Günlükleri-1” diye belirtirlerdi bence. Umarım dediğiniz gibi üç cildi bir araya toplamışlardır. Öylesi daha iyi olur.

1 Beğeni