Tamamlanırsa burada bir maraton tarzı bir şey yapalım mı? Tüm seriye. Brnim çok uzun zamandır ilgimi gerçekten çeken iki yetişkin serisinden biri. Diğeri Bir Kış Gecesi Masalı.
Demek ki kağıtları YKY almış hep. Stokçuluk.
Ben hiçbir maratona katılmıyorum, çünkü canım istemediği an bırakıyorum kitabı. Bazıları yıllardır bekliyor hatta. Kendimi bildiğimden, uzak duruyorum böyle etkinliklerden.
Ben de böyleyim aslında. Ama bunu yenmek istiyorum. İnsanın kendini sıkması kötü ama sürekli yarım bırakmak da kötü geliyor.
Vampir Avcısı D’nin 2. cildi, Rüzgar Yükselince çıkmış. Güzel.
Bu kitap 1 sene önce çıktı yeni değil. Daha önce de Kanat Yayınevi basmıştı zaten, yeniden baskısı yapılan kitaplar kategorisine girer.
Hay maşallah çok güzel kitaplar okumuşsunuz bu ay 2 kitap okuyan biri olarak size imrenmedim desem yalan olur.
Hocam yanlış başlığa yazdınız galiba
Bahsettiği durumlar yüzünden umutlanamadım.
Edebiyat Üzerine’yi İthaki’den aldıktan sonra bunlar çıktı. Aldığım Orwell kitaplarının hepsi Can’dan olduğu için yenilerini de aynı yayınevinden almayı düşünüyorum. Elimdekini de bir arkadaşıma veririm artık.
Bende sevmiyorum farklı farklı yayınevinden toplamayı, o yüzden geçen sene Can Yayınlarına sorduğumda basacaklarına dair açık kapı bıraktıklarından dolayı almadım, ne kadar bekleyeceğim muğlaktı ama 1 yılda bastılar. Tek sorun Savaş Günlükleri; bildiğim kadarıyla 3 kitap ama Can tek kitap basmış. Umarım ayrı ayrı basmak yerine tek kitapta eksiksiz toplamışlardır.
Bende Selden çıkanlarda var 3 farklı yayın evinden çıkan Orwell kitapları var kitaplığımda şu an… Diğerlerini bir şekilde elden çıkarıp Can baskısı alırım herhalde artık.
Savaş Günlükleri’ni ayrı bassalardı “Savaş Günlükleri-1” diye belirtirlerdi bence. Umarım dediğiniz gibi üç cildi bir araya toplamışlardır. Öylesi daha iyi olur.