Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Karanlık’ın sıkıntısı nedir?

1 Beğeni

Beğenmediğim kitap sayısı beğendiğim kitap sayısından çok fazla olunca diziyi toplamayı 2-3 kitap önce bıraktım.
Artık bu fiyatlarla daha seçici olmak gerekiyor.

Bundan sonrasında diziyi toplamak yerine okuyacağımdan emin olduğum kitaplar yayınlandıkça onları alırım.

5 Beğeni

Bunu ben de yapabilmeliyim ya. Tebrikler. Bir tek HAY için yapabildim bunu ciltli aldığım için. Ondan da vazgeçtim ama. Beğendiğim olsa da alamıyorum artık tertemiz.

2 Beğeni
7 Beğeni

Şu seriyi adam gibi büyük bir yayınevi almadı hala ya.

2 Beğeni

Ve telifi de düştü yazarın aslında,neden basmazlar anlamıyorum.

3 Beğeni

Evet telifi yok. İngilizcesi de oldukça kolay bir seri. Ben ilk ilk 3 ya da 4 kitabı okumuştum. Akıcıydı, Aynı yazarın tarzan kitaplarını da basabilirler aslında. İthaki neden el atmadı bilmiyorum belki bi beklentileri vardır. Büyük yayınevlerinden çıkmadan almak istemiyorum, butik olanları küçümsediğimden değil ama İthaki bile bassa devamı ne zaman gelir derdine düşeceğiz…

6 Beğeni

Kapağı bana çok kötü geldi nedense. İthaki baskısı var elimde İthaki’nin BKK kapaklarını genel olarak seviyorum. İş Bankası’nın kapağı da güzel gelmişti ama bu pek hoş gelmedi.

1 Beğeni

8 Beğeni

İlk kitabını ya da Fihrist Kitap’ın yayınlarından okudunuz mu hiç veya diğer forumdaşlardan okuyan var mı? Sanırım bilim kurgu, fantastik türlerinde de kitapları var önerir misiniz yayınevini?

1 Beğeni

Okumadım. Yayınevinden Rosy-Aine’in Xipehuz-Şekiller romanını okudum. Eksikleri olmakla birlikte fena olmayan klasik bir bilimkurguydu. Çeviri ve editörlük de fena değildi.

2 Beğeni

Forumdan birisi John Carter kitaplarının çevirisine bakmıştı ve iyi, okunabilir demişti. Kıyaslamayı yapan @Ozgur olabilir belki.
Ekleme: Mesajı buldum.

4 Beğeni

Teşekkür ederim. @annihilator

3 Beğeni

Ben okumuştum. https://1000kitap.com/gonderi/145355087 buraya atmadım ama 1K hesabımda bir şeyler karalamıştım. Yayınevine ait bir de John Carter kitabını da okumuştum. Onu da rıhtıma atmıştım. Buradan bakabilirsiniz. Hangi Kitabı Okuyorsunuz? (Detaylı İnceleme) - _Ged tarafından #10418

2 Beğeni

Aynı yazarın başka bir kitabı varmış türkçe olarak hiç farketmemiştim. O önceki kitaptan bahsetmiş önsözde, bu kitapla aynı muhitte geçen bir hikayeymiş.

Ben de merak ettim, biraz bakındım fakat yeni basımı yapılmamış ve sitelerde hep tükenmiş. Amazonda uygun fiyatla buldum ama orada da tükenmek üzere, 3 adetti birini ben kaptım. Kapağı da çok hoşuma gitti.
https://www.amazon.com.tr/Yakın-Arkadaşımın-Şeytan-Çıkarma-Ayini/dp/6053757489/ref=sr_1_7?keywords=grady+hendrix&qid=1647542159&sprefix=grady+%2Caps%2C141&sr=8-7

2 Beğeni

Bir de Horrorstör basılmıştı yazardan, çok güzel Ikea kataloğu şeklinde bir baskı. O da tükendi ama ikinci el uygulamalarında ucuza bulunuyordu bir ara.

3 Beğeni

Bu kitap normal bir şeytan çıkarma ayini için bile biraz yavandı :smiley: . Forumdakilere önermem.

2 Beğeni
2 Beğeni
4 Beğeni

Can Yayınları yeniler.

Mine Söğüt Can Yayınlarına geçmiş herhalde.

17 Beğeni