Onun varlığını bile unutmuşum ben. Evet o da olabilir.
Olmaz umarım. Malazan bekliyorum ben. MALAZAN!!!
Umarım Malazan ilk iki kitap çıkar. Veya kadim kanunlar da olur ben bu ikisini bekliyorum.
Zamları geri mi çekiyorlar yoksa? 
Planlarda var mıydı bu kitap?
Ben Malazan olmayacağını düşünüyorum zira henüz herhangi bir fuar yok görünürde. Drizzt’ten yana kullanıyorum oyumu.
Bugün Bozkurtları karton kapak olarak sipariş vermiştim 
Ben de ilk görünce keşke böyle olsa dedim. Ama @Bunn-Y nin fiyatlandırma ile ilgisi olmadığını düşünüyorum. (departman olarak)
Unutulmuş Diyarlar bandrol alınıp da çıkmayanlar?
Malazam geliyor 
Malazam’mın gelmediği gün mü var
?
Geçen sene burcununkitapları ile yaptıkları Instagram yayınında telifini aldıklarını ve basıcaklarını söylemişlerdi.
Roma İmparatorları 2. cilt sonunda geliyor. Güzel haber.
Yani kırmızı ve siyah resimli baskılar ayrı, BÖ ve BD ayrı ayrı mı basılacak diyorsunuz? Ben mi yanlış anlıyorum. Eğer böyle ise BÖ ve BD yıllardır Bozkurt’lar adıyla basılırken tekrar ikiye ayırırlar mı bilemiyorum.
Malazan’ mı acaba ? yada ciltli drizzt - mızrak mı ? Ya da hiçbiri mi 
Eylül Fuarcılık Mayıs sonu Ankara Kitap fuarı olabilecek gibi bir hikaye paylaştı. Ona erken tabi çıkacak kitap o yüzden Malazan değildir diye tahmin ediyorum.
Malazan olduğuna inanmak istesem de olmuyor. Bence değil. Ciltlilerden geliyordur.
Bu Can Mezbaha 5, Kedi Beşiği gibi eserleri ne zaman çıkartacak bekle bekle sıkıldım gerçekten. Yazarın en önemli eserlerini bu kadar ertelemek ne kadar doğru bilmiyorum
Hiçbiri. Ama yine de şu ana kadar yorum yapan hiç kimsenin hayal kırıklığı yaşayacağını sanmıyorum. ![]()
Haydaa. Gelicek şeye göre İthaki boykotumu biraz esnetebilirim