Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Aynı şey bende de oldu. Elim gitmedi o fiyata almaya. Fiyatı artmazsa bir dahaki indirimde belki alırım.

1 Beğeni

İlk kitap amazonda 50 TL

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6050982775/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bu durum şeye dönecek Pegasus’tan çıkan Kül Prensesine.3.kitap bir çıktı 150 tl etiket,millet ilk ikisini orada burada satışa koydu.

1 Beğeni

Ötüken Dünya ve Türk klasikleri

10 Beğeni

Eskiden hep yabancı olurdu, arada 2-3 tane türk yazar geçerdi. Şimdi ful yerliye döndüler. Arada 1-2 tane yabancı geçiyor.

2 Beğeni

Ötüken Rus klasiklerini Vedat Gültek çevirileriyle basıyor. Kendisinin çevirileri nasıldır? Bilginiz var mı?

2 Beğeni

Ben çeviri konularını hiç bilmiyorum ama Vedat Gültek çevirileri için “gönül rahatlığıyla okuyun” diyen yorumlar görmüştüm.

3 Beğeni

Bastıkları Frankenstein çevirisini çok begenmiştim. Güzel işler yapıyorlar. İnsancıklar’ı bir de bu çeviriden okuyayım. Teşekkür ederim.

3 Beğeni

18 Beğeni
7 Beğeni

Savaşa Hayır kitabı için daha yeni bandrol alındı.

2 Beğeni
3 Beğeni
4 Beğeni

YKY x yaşında kitaplarının yenisi.

Geyikler, Annem ve Almanya 40 Yaşında (Ciltli) - Nursel Duruel

Fiyat ise kanat takmayı bile aşmış galaksiler arası yolculuk yapıyor.

8 Beğeni

3 Beğeni

Bedava ya. :smile: Patron çıldırmış.

2 Beğeni

Bu seriden gelenler böyle olmuyordu ya :confused: hem ucuz hem de kaliteli baskılar diye ara ara alıyordum ben denk geldiklerimi. Bırakma vakti gelmiş demek ki.

3 Beğeni

En son 6-7 ay önce “Sis ve Gece” 45-50 TL civarında etiket fiyatı ile çıkmıştı.

Bu fiyat biraz fazla olmuş gibi geliyor bana ama diğer yandan üzerinde biraz düşününce geldiğimiz durum ne yazık ki bu artık.

2 Beğeni

Bu özel seriler nispeten ucuz oluyordu 95 nedir ya :cry:

Bu ay sonu %24 zam gelecekmiş her şeye sanırım, kitaplar da nasibini alır.

2 Beğeni

Artık kitapsever olmak bir zevk değil dert haline geldi. Ne diyelim sağlık olsun.

9 Beğeni