Aynı şey bende de oldu. Elim gitmedi o fiyata almaya. Fiyatı artmazsa bir dahaki indirimde belki alırım.
İlk kitap amazonda 50 TL
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6050982775/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Bu durum şeye dönecek Pegasus’tan çıkan Kül Prensesine.3.kitap bir çıktı 150 tl etiket,millet ilk ikisini orada burada satışa koydu.
Ötüken Dünya ve Türk klasikleri
Eskiden hep yabancı olurdu, arada 2-3 tane türk yazar geçerdi. Şimdi ful yerliye döndüler. Arada 1-2 tane yabancı geçiyor.
Ötüken Rus klasiklerini Vedat Gültek çevirileriyle basıyor. Kendisinin çevirileri nasıldır? Bilginiz var mı?
Ben çeviri konularını hiç bilmiyorum ama Vedat Gültek çevirileri için “gönül rahatlığıyla okuyun” diyen yorumlar görmüştüm.
Bastıkları Frankenstein çevirisini çok begenmiştim. Güzel işler yapıyorlar. İnsancıklar’ı bir de bu çeviriden okuyayım. Teşekkür ederim.
YKY x yaşında kitaplarının yenisi.
Geyikler, Annem ve Almanya 40 Yaşında (Ciltli) - Nursel Duruel
Fiyat ise kanat takmayı bile aşmış galaksiler arası yolculuk yapıyor.
Bedava ya. Patron çıldırmış.
Bu seriden gelenler böyle olmuyordu ya hem ucuz hem de kaliteli baskılar diye ara ara alıyordum ben denk geldiklerimi. Bırakma vakti gelmiş demek ki.
En son 6-7 ay önce “Sis ve Gece” 45-50 TL civarında etiket fiyatı ile çıkmıştı.
Bu fiyat biraz fazla olmuş gibi geliyor bana ama diğer yandan üzerinde biraz düşününce geldiğimiz durum ne yazık ki bu artık.
Bu özel seriler nispeten ucuz oluyordu 95 nedir ya
Bu ay sonu %24 zam gelecekmiş her şeye sanırım, kitaplar da nasibini alır.
Artık kitapsever olmak bir zevk değil dert haline geldi. Ne diyelim sağlık olsun.