Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Burası daha uygun sanırım.

2 Beğeni

Ama diğer tüm kitaplar aynı boyda, bu farklı boyut olursa saçma olur. Akılçelen işlerine döner. İnşallah öyle değildir

1 Beğeni

23 Beğeni

Bu kitap büyük boyutluymuş orijinalinde de. Diskdünya çok geniş bir dünya, içinde atlas, yemek kitabı vs. de var. Tektip bir seri olarak bakmamak lazım. Serinin özel, daha koleksiyonluk bir parçası gibi düşünülebilir.

7 Beğeni
9 Beğeni
8 Beğeni

Öyle kitaplar, ayrı çalışmalar, özel edisyonlar filan olduğunu biliyorum. Ama o hikaye serisinin içinde olan bir kitapla olmaz tüm seri hikaye aynı boy olur, özel illüstrasyonlular, ciltliler vb farklı boyutta olur mantık olarak. Son Kahraman Rincewind arkı içinde bir kitap düz aynı baskı ile beraber bir de ayrı çizimli bir baskı da olsa iyi olur bence.
Mesela bildiğim kadarıyla Diskdünya Bilimi var 3 cilt o olsa anlarım da neyse bakalım vardır bir bildikleri :smile:

2 Beğeni

Bir aksilik olmazsa yarın satıştalar.

16 Beğeni

Ön siparişe açılmış. 528 sayfa, etiket 85 TL.

20 Beğeni

Everest bu ciltli olayını pek sevmişe benziyor.

İş Kültür yeni ciltliler.

7 Beğeni

Alfa Şahname

Ciltli baskı toplam 600 TL. Yüzde 35 indirimle 390 TL.

16 Beğeni

Hakikaten Şahname olmuş fiyatlar :joy: :joy: :joy:

Gerçi ne kadar kızsakta eni sonu satın alıyoruz.

3 Beğeni

Sordum ama cevap vereceklerini zannetmiyorum.

Bence cilt ve kağıt muhtemelen Bedenin Tarihi / Özel Hayat ile aynı. Yaklaşık 2300 sayfa ama bu cilt malzemesi ve kağıdına bu paraları vermek pek hoşuma gitmiyor.

6 Beğeni
11 Beğeni

Nerede o eski günler… Her hafta beklediğim - çıkan BK, fantastik kitaplar… Bir başka açıdan ise ne güzel, bu haftayı da “BAY” geçiyorum. :slight_smile:

15 Beğeni

Aynı ikilemdeyim ben de. En azından boş geçirmiyorlar. :smiling_face: :smiling_face:

1 Beğeni

Karton kapak kitaba bu fiyat.Başka şey demiyorum.

8 Beğeni

İyi oluyor böyle. Ben son çıkan BKK Lilith’in Dölü kitabını alamadım mesela. Bir türlü elim gitmiyor o fiyata. Son kitapların kapak kalitesinden kağıt kalitesine kadar hiç memnun değilim. Çok çabuk zedeleniyorlar ve hemen ayrılıyorlar ikiye. Sadece İthaki olarak demiyorum neredeyse tüm yayınevleri aynı şekilde. Kendime moral aşılamak için Can Kısa Klasikler dizisinden alıyorum arada. Saldım gitti.

12 Beğeni

Jaguardan sonra İthaki’den Yan Lianke kitabı. Yine Erdem Kurtuldu çevirisiyle. Çok sevindim.

2 Beğeni