Resimli özel baskı değilse boşuna heyecanlanmayalım.
The Foundation dizisinin yayın tarihi açıklanmamış. Ben haber geldi denilince o açıklandı sandım. Vakıf olmayabilir o yüzden…
Heyecanlandırmadan heyecanlandırmaya çalışan bir İthaki yetkilisi mi? Madem heyecanlandırmayacaksanız ne diye yazıyorsunuz hocam.
Bu arada Asimov ise çok iyi olur, kitaplığımın kapağını açtığımda Asimovlar bana bakıyor ben onlara.
Eğer Asimov ise Vakıf’ın ilk 3 kitabının ciltlisi mi yoksa kalan 4 kitabı mıdır acaba?
Ben de Tolkien’den Kayıp Öyküler bekliyorum ama Asimov’a da hayır demem.
Kronik kitap yine güzel kitaplar ile geliyor belli ki
Konuyla bir alakası yok ama Drizzt serisinin 24. ve devam kitapları gelse mutlu olurum, seriye yetişmeme çok az kaldı.
Heyecandan miller merakla konuyu takip ediyor. Her mesajda şimdi açıklandı diye bakıyor. Sal gelsin artık @Bunn-Y kardeş yoksa baraj yıkılacak milleti tutamıyoruz.
Başlıktaki heyecan dalgası müthiş!
Malazan olduğunu düşünmüyorum yukarıdaki yorumlara katılıyorum, ama ne yalan söyleyeyim şöyle Açıklamalı Notlarıyla Amerikan Tanrıları -kesin bu değil- ne güzel olurdu…
Conan’ın 2. Cildi , şimdi hepimiz bekliyoruz
Kıyamet Gösterisi olsa keşke.
Çok uzun zamandır beklenen Asimov olabilir. Bir de Rothfuss türk okurlara kıyak çekip bize özel yazdığı kitap olabilir.
Cevaplara bakınca İthaki’nin zamanında bizi kaç kez umutlandırıp hayal kırıklığına uğrattığını farkettim…
Katılıyorum, Amerikan Tanrıları’nın bu basımı gelse harika olurdu gerçekten
Yüzyılın bilimkurgu öyküleri genişletilmiş ciltli baskı.
Yok böyle bi’şi
Rica ediyorum eser olarak ne gelirse gelsin fiyatı üsturuplu olsun. Benim de tek dileğim bu.
Favori: Malazan
Dilek: Asimov
Plase: Hayvan Çiftliği ve 1984 very special edition şeysi
Asimov kitapları geliyor sanırım.
Asimov gibi görünüyor ama Enginlik Serisi’nin devamının gelebilme ihtimali beni daha fazla heyecanlandırıyor.