Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Resimli özel baskı değilse boşuna heyecanlanmayalım.

2 Beğeni
2 Beğeni

The Foundation dizisinin yayın tarihi açıklanmamış. Ben haber geldi denilince o açıklandı sandım. Vakıf olmayabilir o yüzden… :slight_smile:

3 Beğeni

Heyecanlandırmadan heyecanlandırmaya çalışan bir İthaki yetkilisi mi? Madem heyecanlandırmayacaksanız ne diye yazıyorsunuz hocam. :rofl:
Bu arada Asimov ise çok iyi olur, kitaplığımın kapağını açtığımda Asimovlar bana bakıyor ben onlara.

1 Beğeni

Eğer Asimov ise Vakıf’ın ilk 3 kitabının ciltlisi mi yoksa kalan 4 kitabı mıdır acaba?

Ben de Tolkien’den Kayıp Öyküler bekliyorum ama Asimov’a da hayır demem.

2 Beğeni

Kronik kitap yine güzel kitaplar ile geliyor belli ki :slight_smile:

2 Beğeni

Konuyla bir alakası yok ama Drizzt serisinin 24. ve devam kitapları gelse mutlu olurum, seriye yetişmeme çok az kaldı.

1 Beğeni

Heyecandan miller merakla konuyu takip ediyor. Her mesajda şimdi açıklandı diye bakıyor. Sal gelsin artık @Bunn-Y kardeş yoksa baraj yıkılacak milleti tutamıyoruz.

17 Beğeni

Başlıktaki heyecan dalgası müthiş! :joy:
Malazan olduğunu düşünmüyorum yukarıdaki yorumlara katılıyorum, ama ne yalan söyleyeyim şöyle Açıklamalı Notlarıyla Amerikan Tanrıları -kesin bu değil- ne güzel olurdu…:drooling_face:

6 Beğeni

Conan’ın 2. Cildi , şimdi hepimiz bekliyoruz :grin:

3 Beğeni

Kıyamet Gösterisi olsa keşke.

1 Beğeni

Çok uzun zamandır beklenen Asimov olabilir. Bir de Rothfuss türk okurlara kıyak çekip bize özel yazdığı kitap olabilir.

4 Beğeni

Cevaplara bakınca İthaki’nin zamanında bizi kaç kez umutlandırıp hayal kırıklığına uğrattığını farkettim…

6 Beğeni

Katılıyorum, Amerikan Tanrıları’nın bu basımı gelse harika olurdu gerçekten :hugs:

1 Beğeni

Yüzyılın bilimkurgu öyküleri genişletilmiş ciltli baskı.

Yok böyle bi’şi :slight_smile:

5 Beğeni

Rica ediyorum eser olarak ne gelirse gelsin fiyatı üsturuplu olsun. Benim de tek dileğim bu.

11 Beğeni

Favori: Malazan
Dilek: Asimov
Plase: Hayvan Çiftliği ve 1984 very special edition şeysi :slight_smile:

14 Beğeni

Asimov kitapları geliyor sanırım. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Asimov gibi görünüyor ama Enginlik Serisi’nin devamının gelebilme ihtimali beni daha fazla heyecanlandırıyor.

2 Beğeni