Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Asimov gibi görünüyor ama Enginlik Serisi’nin devamının gelebilme ihtimali beni daha fazla heyecanlandırıyor.

2 Beğeni

Arkadaşlar bu heyecanlanmanın sebebi nedir ?
Yukarı doğru mesajlara baktım bir şey bulamadım. Somut bir şey var mı ?

Bana kalırsa boşa heyecanlanıyorsunuz.
Yine uyduruk bir şey yayınlayacaklardır.

Bu var. Muhtemelen Asimov kitapları gelir.

2 Beğeni

Hadi inşallah. Benim de içimden geçen Asimov.
Süper olur.

1 Beğeni

17 Beğeni

Haydaa! İyiyiz iyi. Güzel oldu da şu fiyatlara da bir el atın arkadaş. Tarlayı satıp kitaba mı yatıralım? :cry:

2 Beğeni

O kadar bekletildikten sonra böyle ‘‘Hehehe.’’ veya emojili samimiyetsiz mesajlara deliren ben miyim bir tek de herkes yine çok hevesli İthaki’ye karşı yahu. Bir iki gün önce eleştiriyorduk ya… Neyse herhalde eleştirenler veya eleştiri konusu farklıydı ondan sanırım. Yani kimseye karşı saldırgan bir tutum sergilemek istemiyorum ama şu yayınevinin veya bazı çalışanının sosyal medyasında sergilediği tutumdan o kadar iğreniyorum ki anlatamam.

28 Beğeni

Sanki Asimov’la saklambaç oynuyorduk da bulamıyor numarası yapıyorduk. Beni yine bulamadınız çocuklar hehehe demiş gibi.

6 Beğeni

Kitaplar çıkacağınına göre forumdaki Asimov gündemi %90 oranında azalır muhtemelen. :blush:

@smartestidiot Çok kitabı var Asimov’un. Robot serisi 5 kitap görünüyor Ben, Robot haricinde, Vakıf’ın basılmamış 4 kitabı daha var sanırım. Kurgu dışı kitaplarından da seçerek basacağız diyorlardı, eğer söyledikleri gibi olacaksa rahatlıkla 10’dan fazla kitap diyebiliriz sanırım. Tekil olarak da romanları mevcut sanırım Asimov’un.

5 Beğeni

Bahsi geçen Asimov kitapları hangileri, bilmediğim için soruyorum. :sweat_smile:
Not: Henüz yalnızca Vakıf’ı okudum.

1 Beğeni

Yeni Asimov kitabı çıkınca önceki kitapların fiyatlarına bir güncelleme gelebilir mi?

1 Beğeni

Teşekkür ederim bilgi için, şimdi sadece bir kitap basılacaksa bu kadar hype’a gerek var mıydı diye düşünüyorum doğrusu. :sweat_smile:

1 Beğeni

Vakıf gelirse ben nanay olurum. İlk üç kitabı okuyalı dört yıl olacak neredeyse ve içeriği unutmuş gibiyim. Her alıp bitirdiğim kitabı evimde yer olmadığı ve şahsi - kitap harcamalarıma harçlık çıkaramadığım için sahafa satıyorum/takas ediyorum. Vakıf kitaplarını yeniden alma gibi bir niyetim yok. Bir yardımsever anlatsa tekrardan ilk üç kitabı iyi olur.

1 Beğeni

Eski MEB baskılarından birisi olan Yeşil Heinrich’i aynı çevirmen ile Kor kitap yeniden basmış.

30 Beğeni

Çok güzel gözüküyor.

1 Beğeni

Muhtemelen Kor’un önceki ciltli baskıları gibi bez cilt yapmışlar. Nadiren ciltli baskı yapıyor KOR ama bez cilt baskıları ve kağıdı güzel oluyor.

1 Beğeni

Bez cilt gözüküyor evet.

1 Beğeni

Seri tamamlanmazsa yada tek kitabı basıp salarlarsa benim için hiç bir önemi yok. Boşluk hissi veriyor bana sadece.

Bi heyecanla birikmiş olan 84 tane mesajı hızlıca okudum ama Türk filmlerinin aksine mutlu sonla bitmedi. :roll_eyes:

2 Beğeni

Heyecanlandığımız şey İthaki’nin yeni kitap çıkarması değil daha çok Asimov basılacak olması bence.

1 Beğeni