Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Evet, sanırım kâğıt tutuyor :slight_smile:. Muhtemelen bir anlamı vardır. Ancak bu kapakları çizen arkadaş son derece kötü çizmiş.

2 Beğeni

Bu seriye bu kapaklar hiç yakışmıyor ki serinin anlam bütünlüğüne baktığımızda da bu minimalist tasarım olmuyor. İthaki o güzelim seriyi bu kapak tasarımlarıyla neden eksiye çekiyor anlamış değilim.

7 Beğeni

Malazan umutları haftaya kaldı. Hatta muhtemelen son hafta çıkar.

2 Beğeni

Japon Klasikleri hiç basılmamış kitaplarla başladı, şimdi yine nasılsa seriden ne çıksa satıyor diye daha önce basılmış kitaplara döndü üst üste. :slight_smile:

4 Beğeni

Kitaplar erken açıldı satışa

10 Beğeni

Kesinlikle aynı düşünüyoruz. BKK serisine bu minimalist tasarım yakışmıyor. Tabii beğenen arkadaşlar da vardır mutlaka ama ben en başından beri beğenmiyorum. Oysa konu bilimkurgu, yabancı yayınlara baktığımız zaman enfes kapaklar var.

6 Beğeni

İlk iki kapağı anlamlı, üç bomboş, bu da eh işte. BKK serisi minimalist kapaklı ama bunlar fazla tembelce.

Yabancı kapaklarla kıyaslanamaz.

35 Beğeni

Hocam şu kapakların güzelliği karşısında İthaki kapakları Cin Ali gibi kalıyor.

9 Beğeni

Serinin yabancı kapaklarını görünce ister istemez ilgim arttı. İthaki neden böyle bir tasarımla satışa sunmuş pek anlayamadım. Gerçekten çok kötü duruyor.

13 Beğeni

Bizim açımızdan bakınca bu serinin Bilimkurgu Klasikleri Dizisine dahil olmayıp orjinal kapakları ile ayrı olarak basılması en güzel karar olurmuş. Dizinin içinde böyle birkaç örnek daha var bence ama belki de bu tercih sayesinde garanti satışlara ulaşacaklarından böyle karar almışlardır, bilemiyorum.

En azından devamının dilimize kazandırıldığını gördüğümüzle avunuyoruz :smile:.

@Blackheart Bilimkurgu Klasikleri Dizisi minimalist kapak tasarım tercihi benim de en başından beri hoşuma gitmiyor, birkaç kapak hariç çoğunu da beğenmedim. Sanırsam ki yayıncı açısından çok daha düşük bir masraf oluyor bu kapak tercihleri diye düşünüyorum.

4 Beğeni

İş Kültür yeni ciltli Türk Edebiyatı Klasikleri

4 Beğeni

Yeni çıkanlarla beraber güzel bir sepet yaptım, teşekkürler. Fakat fiyatlarına bakarken içim parçalanıyor. Ben alışamadım bu fiyatlara, hiçbir zaman da alışamayacağım.
9 kitap 280 TL, diyecek bir şeyim yok. -_-

6 Beğeni
8 Beğeni

Şu tarz retroya kaçan bilimkurgu kapakları nedense aşşırı hoşuma gidiyor.

4 Beğeni

resim
resim

Bu iki kitap hakkında fikri olan var mı .?
Hazır ilknokta indirimi varken birşeyler alayım dedim ama bu ikisinden emin olamadım.!

2 Beğeni

Essex yılanı kitabının bu ay bir dizi uyarlaması geliyor, diğer kitabı bilmiyorum :smile:

2 Beğeni

Bunu bilmiyordum,teşekkürler.Şimdilik bu ikisini biraz bekleteceğim :relaxed:

1 Beğeni

9786254495786

12 Beğeni

Ben, Kirke tutunca bu gibi kitaplar birden artmaya ve okurlar tarafından hızla tüketilmeye başlandı. Ben de şimdi gördüm, henüz yeni çıkmış İthaki’den. Mitolojiye tutkum nedeniyle alacağım gibi duruyor :blush: Yunan mitolojisinin kendi içinde çeşitliliğinin böyle edebi türlere yansıması güzel aslında. Umarım konuyu iyi değerlendirmiştir yazar.

4 Beğeni

Yeni Fandorin geliyor.

8 Beğeni