Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu kitap herhalde.

Bakalım gene ne dandik bir kapakla gelecek :slightly_smiling_face: ? Yeni Güneş Kitabı serisinin diğer kapakları bayağı efsaneydi(!).

2 Beğeni

Düğünde alkış tutan abinin, artık sahneye çıkıp harmandalına başlamasını bekliyorum ben :smiley:

image

14 Beğeni

:laughing: :laughing:Bkk serisindeki en kötü kapaklardan

1 Beğeni

Nil’de Ölüm’ü İdefix’ten aldım, çevirmen Çiğdem Öztekin.

1 Beğeni

Küçükler için de kitap haberi paylaşmak lazım :slightly_smiling_face:

11 Beğeni
4 Beğeni

Varlık yayınları sandım. :slight_smile:

1 Beğeni

8 Beğeni

Tekrar baktım, haklısınız. Ne zamandır gözüme değmediyse eski kitapları, unutmuşum.

Seriye biraz baktım genç yetişkin değil ve goodreads yorumlarına güvendiğim bazı kişiler iyi şeyler yazmışlar. İlgimi çekti. Tamamlanınca okurum muhtemelen. İthaki dışındaki yayınevlerinin genç yetişkin olmayan fantastik kitaplar basması fantastik okuru için çok iyi bir şey. Umarım bu seri satar da Epsilon bu tarz kitaplar basmaya devam eder.

3 Beğeni

Benim de ilgimi çekti, listeme aldım bakalım okuyanların yorumlarını da bekleyeceğim.

Kaç gündür şu kitap için yorum bekliyordum :grin: başkalarının da ilgisini çekmiş demek ki. Yalnız Epsilon İthaki’den bile daha geç basıyor. Hele bir de tutmazsa. Bkz.Pirinç Kenti

6 Beğeni

Pirinç kenti yalan olmasa bari aldım seri tamamlansın diye bekliyorum okumadım da, kitap bana ben kitaba bakıyorum.

4 Beğeni

Katiller Vakti genç yetişkin değilse ben de listeme alayım.

2 Beğeni

9 Beğeni

Gene Wolfe’un kapağını yine beğenmedim. O ne burun öyle, kırmızı…

20 Beğeni

Elinde kağıt mı tutuyor napıyor abi bu sefer :smile: Ya seriyi de daha okumadım, tek umudum okuyunca kapakların bir anlam kazanması :joy:.

6 Beğeni

Evet, sanırım kâğıt tutuyor :slight_smile:. Muhtemelen bir anlamı vardır. Ancak bu kapakları çizen arkadaş son derece kötü çizmiş.

2 Beğeni

Bu seriye bu kapaklar hiç yakışmıyor ki serinin anlam bütünlüğüne baktığımızda da bu minimalist tasarım olmuyor. İthaki o güzelim seriyi bu kapak tasarımlarıyla neden eksiye çekiyor anlamış değilim.

7 Beğeni