Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Şu ilk cilt ile gelen kart gibi şeyler vs için beklemiyoruzdur umarım.

1 Beğeni

Cilt kapağı için onay beklendiğini düşünüyorum. O tarot kartları onayı bu kadar uzun sürmez sanırım.

Ya da o kadar güzel sürprizler olacak ki, ekstra beklediğimizi unutturacaklar. Olabilir mi böyle bir şey? @Bunn-Y :slight_smile:

3 Beğeni

Kapakları duyuru videosunda açıklamışlar zannediyordum sen yazınca tekrar baktım orjinal kapaklarmış.
Umarım kapak onayıdır.

Kitabın yanında figür vs. verecek değiller. :slight_smile: Kart- harita vs. gibi bir şeyler için boşu boşuna bekletmiyorlardır umarım.

1 Beğeni

En fazla ekstradan şömiz bir de köprüyakar rozeti falan gelir. Daha fazlasını beklemeyin bence. Umarım yanılırım.

2 Beğeni

Marquis de Sade - Sodom’un 120 Günü yakında gelir herhalde. İthaki yayımlanacağını söylemişti. Gelmesi yakındır inş

İthaki’nin açıklamalarına inanırsanız “Kızıl Mars’ın devam kitaplarının gelmeme nedeni çevirinin uzun sürmesi” 2 yıl önce falan bunu söylemişti Emre Bey, geçen aylarda öğrendik ki Kızıl Mars’ın devam kitabı çevrilmeye henüz başlanmamış.

İthaki’nin açıklamalarını hakikat kabul etmek fazlaca iyimserlik :slight_smile:

14 Beğeni

2 sene pandemide bekletip farklı strateji belirlemeye karar verene kurban gitti bizim seri. Ben ona yanıyorum. :pensive:

Ya bunlar hep maliyet. Kitabın ciltsizi 500, ciltlisi 1000 mi olsun :smiling_face_with_tear: Sade kitap lütfen, mümkünse yanında hiçbir şey olmasın :sweat_smile:

6 Beğeni

İnşallah 1500 ytl olur xd

3 Beğeni

1 milyar 500 milyon ETL(eski türk lirası) olsun :laughing:

Sıfırı atılmışa alıştım, umarım doğru yazmışımdır :sweat_smile:

2 Beğeni
3 Beğeni
4 Beğeni

İthaki Yeniler

9 Beğeni
11 Beğeni

12 Beğeni

Sen olmasan inşallah çıkmasın diyeceğim ama senin hevesine valla üzülüyorum :frowning:

1 Beğeni

Hahahah. Ben ilk kitabı aldığımdan dolayı dolandırılmış hissediyorum devam kitaplarını göremeyince. Onun da etkisi var. Eh, forumda güzel etkinlik dönüyor. Konuşulsun da istiyorum. Seri kitaplığımda da olsun istiyorum ayrıca. İngilizce baskıları çok küçükler gönlüm el vermiyor onları almaya. Kaçıncı kitaptan itibaren acaba basmaktan vazgeçecekler onu merak ediyorum bir de. Bari ilk üçünü duyurdukları şekliyle bassalar diyorduk 1 ay rötar çaktılar ona da. Hayırlısı artık. :sweat_smile:

9 Beğeni

İş Bankası’ndan çıkan Arap İsyanı 96 sayfa ve fiyatı 45 tl. Fiyat sadece bana mı yüksek geldi?

5 Beğeni

Bence en az 1 ay :slight_smile: 3.kitap son olur bence, ingilizceleri evet küçük o kadar eski ki, ne ejderha mızrağı ne unutulmuş diyarlar ne de malazan mass paper dışında bulamıyorsun :frowning: ama kalitesiz değil bence

1 Beğeni