Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Teşekkür ederim. :slight_smile: Ciltli basma düşünceleri var mı, bilmiyorum. Bu ekonomik düzende sürdürülebilir bir düzen değil gerçi.

3 Beğeni

Sanatçının Gördükleri - Hokusai (Ciltli)

Dünyayı Hokusai’nin gözlerinden görün!
En sevdiğiniz sanatçıların çizimlerini, heykellerini veya resimlerini yaparken nelerden etkilendiklerini hiç merak ettiniz mi?
Metropolitan Sanat Müzesi iş birliğiyle hazırlanan bu kitapta ünlü Japon sanatçı Katsushika Hokusai’yle tanışacaksınız. Hokusai nasıl bir hayat yaşadı? Resimlerindeki, baskılarındaki o büyüleyici tarzını, hangi yollardan geçerek geliştirdi? Bu sorulara cevap ararken uzak ülkelere seyahatlere çıkacak, yıllar boyu Hokusai’ye ilham vermiş olan kutsal dağı da seyredeceğiz. Sonra sıra sizde. Siz nelerin resmini çizmek istersiniz?

Sanatçının Gördükleri - Vincent Van Gogh (Ciltli)

Dünyayı Vincent van Gogh’un gözlerinden görün!
En sevdiğiniz sanatçıların çizimlerini, heykellerini ya da resimlerini yaparken nelerden etkilendiklerini hiç merak ettiniz mi?
Metropolitan Sanat Müzesi iş birliğiyle hazırlanan bu kitapta Hollandalı ünlü ressam Vincent van Gogh ile tanışacaksınız. Van Gogh nasıl bir hayat yaşadı? O etkileyici otoportreleri yapmaya onu yönelten neydi? Bu sorulara cevap ararken aynı zamanda birlikte Van Gogh’un büyüleyici ayçiçeklerine bakacak, manzaralarını seyredeceğiz. Sonra sıra sizde. Siz nelerin resmini çizmek istersiniz?

Sanatçının Gördükleri - Georgia O’Keeffe (Ciltli)

Dünyayı Georgia O’Keeffe’in gözlerinden görün!

En sevdiğiniz sanatçıların çizimlerini, heykellerini veya resimlerini yaparken nelerden etkilendiklerini hiç merak ettiniz mi?

Metropolitan Sanat Müzesi iş birliğiyle hazırlanan bu kitapta ünlü Amerikalı ressam Georgia O’Keeffe’le tanışacaksınız. Georgia nasıl bir hayat yaşadı? Tüm dünyada tanınan çiçek ya da kemik resimlerini yapmaya onu yönelten neydi? Bu sorulara cevap ararken uzak ülkelere gidecek, Georgia’ya ilham veren uçsuz bucaksız New Mexico manzaralarını da seyredeceğiz.
Sonra sıra sizde. Siz nelerin resmini çizmek istersiniz?

Sanatçının Gördükleri - Faith Ringgold (Ciltli)

Dünyayı Faith Ringgold’un gözlerinden görün!
En sevdiğiniz sanatçıların heykellerini, dikişlerini veya resimlerini yaparken nelerden etkilendiklerini hiç merak ettiniz mi?
Metropolitan Sanat Müzesi iş birliğiyle hazırlanan bu kitapta Amerikalı sanatçı ve aktivist Faith Ringgold’la tanışacaksınız. Faith nasıl bir hayat yaşadı? Farklı malzemeleri birlikte kullanmaya, kumaşlara hikâyeler işlemeye onu yönelten neydi? Bu sorulara cevap ararken Faith’i etkileyen yerlere seyahat edecek, onun hangi haklar için mücadele ettiğini de göreceğiz. Sonra sıra sizde. Siz hangi malzemelerle sanat yapıtı üretmek, nelerin resmini çizmek istersiniz?

11 Beğeni
5 Beğeni

https://twitter.com/dahabirkaczaman/status/1536279760845869056?t=8kkhPjsQqmIeElbubv2A0Q&s=19

14 Beğeni

4 Beğeni

21 Beğeni

Dizi editörüyle görüştüm, yakın gelecekte ciltli basmayı düşünmüyorlarmış. Gönül rahatlığıyla karton kapakları alabilirsiniz. :slight_smile:

7 Beğeni

Cevap için çok teşekkür ederim. Merakla bekliyoruz.

2 Beğeni

18 Beğeni

David Hunter serisinin devam kitabı mı geliyor? Tamamen umudu kesmiştim. Gerçi kendileri de devamı gelmeyecek demişlerdi. Güzel haber.

3 Beğeni

Bugün Malazan başlığı karışır. :slight_smile:

10 Beğeni

Sodom’un 120 günü :star_struck: Çok merak ettiğim bi’ kitap. Çok iyi oldu gelmesi.

:slight_smile:

O zaman John Gribin, Michio Kaku, Brain Greene v.d önereyim. Hem çok fantastik şeyler anlatıyorlar hem de bilimkurgu . :slight_smile:

3 Beğeni

Oo Robert Aickman geliyor. Harika haber. Çok merak ettiğim bir korku yazarıydı.

Kapaklar yeni, çeviri bilmiyorum. Umarım ebatlarda yenidir. :slight_smile:

111

@annihilator Benim de bir tek o kitap ilgimi çekti.

Şu galiba:

3 Beğeni

Günler sayiyoruz derken haklılarmış. :joy: Mesela 45 gün.

Koridor “Düşünce Klasikleri” demiş, yeni seri mi başlıyor acaba?

0001985278001-1

Çevirmen:
Opera Anlık Görüntü_2022-06-15_143016_www.google.com

2 Beğeni

14 Beğeni

Vay be yıllar sonra. Her ne kadar elimizdeki diğer kitaplar İthaki baskısı olsa da.

4 Beğeni

@alper @Strenergy Teşekkürler arkadaşlar
David Hunter serisinin devam etmesi güzel. Ancak İthaki kendi söyledi, polisiye basmayacağız diye, sonrasında Gölge serisini çıkartıp, seçme eserler basacağız dediler.
Kızsam mı sevinsem mi bilemedim.

David Hunter serisi güzel ama serinin kalitesinin 4. kitapta çok düştüğünü düşünüyorum. İnşallah 5. kitapta kalite iyidir. Gerçi Goodreads puanı 4. kitaba göre yüksek.

7 Beğeni