Kaç yıl aradan sonra David Hunter serisine devam edilmesi sevindirdi. Kapak temasını değiştirmemeleri de çok iyi olmuş.
Özlemiştik adli antropoloğumuzu.
İlk defa bir kitaba sevinmedim. Pdf’si çıkarsa belki e-reader’da okurum.
“OT” dergisinde yayınlanan öyküleri mi kitaplaştırdılar acaba?
Galiba öyle.
Tanıtım yazısında yazan 1-2 öykü tanıdık geldi. Dergide okuyup aklımda kalanlardan
Cinayet’in Kızı Seher
Millet Bahçesi
Kapak çizimi de dergide olan “Bebek Mezarı” öyküsünün çiziminden.
Bir ekleme daha:
Öykülerin dizisi de gelecek denilmiş.
Behzat Ç. için yeni bir dizi yolda. Bambaşka bir oyuncu kadrosu ile çekilecek yapımın yazarlığını ve yönetmenliğini serinin yaratıcısı Emrah Serbes üstlenecek
Teşekkürler, ben de forumu özlemişim. Okumadığım konuları okuyarak hasret gideriyorum.
Yabancı Yayınları yeniler
İthaki yeniler
Nihayet…
Michael Crichton’ı Nemesis mi basmaya başlamış? Hadi bakalım. Umarım devamı gelir. Tüm kitapları basılsa ne güzel olur. Hatta hızımı alamıyorum, Wilbur Smith, Robert Ludlum, Tom Clancy falan da basılsa süper olur
Kapağa kocaman yazmışlar ama kitabın yazarı Michael Crichton değil, 2008’de öldü adam Bu Daniel Wilson diye bir yazarın 2019’da yazdığı Andromeda Strain’in sözde devamı olan Andromeda Evolution. İlk kitap olan Andomeda Strain’i basmamışlar. 48 sene önce DJ Mehmet Harmancı tarafından Uzay Mikrobu adıyla mahvedilmiş, bir daha dönüp bakan olmamış.
Bu da ilginç, bilmiyordum. Ben Andromeda Strain zannetmişim
Superman Secret Identity geliyor. Umarım meşhur Superman hikayelerini basmaya devam ederler. Keşke orijinal boyda basılsaydı ama hiç basılmamasından iyidir. Ayrıca çizgi romana bandrol alırken sadece yazar mı yazılıyor? Çizerin önemi yok mu? Yine burada bastıkları Siri’nin Maceraları kitapları için hem yazar hem de çizeri belirtmişler.
Büyük boy basmamalarını geçtim bari azıcık kaliteli bassınlar. All-Star Superman ile cilt, Dceased ile de fasikül kalitesinde dibi gösterdiler bize. Özellikle Dceased’dan daha kötüsünü sadece yıllar önce gazete eki olarak verilen fasiküllerde gördüm.
Sonunda geliyor hocam. Everest, mirasçıları bir araya getirmek için epey uğraşmış olmalı ya da kültür bakanlığı vasıtasıyla hallettiler.