Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Dün istifa ettiğim için şu anda işsizim, İthaki de umurumda değil, kim basarsa bassın. :sweat_smile:

Doğru reklamla satmayacak kitap yok. Dandik Gece Yarısı Kütüphanesi bile çok sattı. :smiley: Ama ben de girişeceklerini düşünmüyorum. Bir de ilginçtir, satmaz dediğim kitaplara giriyor yayınevleri, satar dediklerime yanaşmıyorlar. Çok farklı bakış açılarımız var sanki. :thinking:

8 Beğeni
1 Beğeni

İthaki yeni bandrol almadı. Muhtemelen bayram öncesi olduğu için. Tekrar baskı bandrolleri alınmış

6 Beğeni

Kemal Tahir başka bir yayınevine geçmemiş miydi?

1 Beğeni

Senden duydum şimdi. Ne ara geçti. :thinking: :thinking: :thinking:

1 Beğeni

Çizer, Instagram hesabından içinin videosunu paylaşmış. Çok güzel görünüyor ama fiyatından korkuyorum. :slight_smile:

14 Beğeni

500 civarı olur bence. Daha ucuz olması benim için sürpriz olur.

5 Beğeni

Aklımda yanlış kalmış ya sanırım :sweat_smile:

1 Beğeni

Hem arkadaşıma hediye olarak hem de kendime almak istiyorum ama bu gidişle çok zor gibi görünüyor. Neyse hayal etmek başarmanın yarısıdır diyelim.

2 Beğeni

@Melek_Dogu @Olatris

Benim alabilmem için etiket fiyatının en fazla 100-150 olması lazım yani ben çoktan elendim. :joy:

3 Beğeni

400 lira olacak ama ön sipariş için biraz indirim yapılacakmış, bir ara söylemişti.

1 Beğeni

Ön sipariş indirimi ağustosa kalırsa benimde bir umudum var. Temmuzda çıkarsa alamam o kitabı.

1 Beğeni

Kendilerini görmeden veda ediyorum o zaman. :slight_smile:

Hiç bilmiyorum ön sipariş ya da yayınlanma tarihini. Şans eseri gördüm bunu da zaten. :slight_smile:

1 Beğeni

Aslında ben de Kemal Tahir kitaplarının başka bir yayınevi tarafından basılacağını forumda okuduğumu hatırlıyorum.

2 Beğeni

Bende forumda okudum diye hatırladım ama bulamayınca yanlış hatırladım diye düşündüm.

@fortknoxt @Blackheart buldum sonunda :partying_face: Telefondan bulamamıştım ama pc’den bakınca buldum şimdi.

2 Beğeni

Şaşırdım. Ama muhtemelen alamadılar sonradan. Yeni baskı için bandrol aldıklarına göre.

1 Beğeni

8 Beğeni

Moliere’nin Tartuffe kitabını basmama konusundaki bu ısrarları beni hayrete düşürüyor.

2 Beğeni

Don Juan’ı da basmıyorlar :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

İhsan Oktay ile karıştırmış olabilirsiniz en yakın olarak o var yayınevi değiştiren.