Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Arayınca buldum gönderiyi ama bir şekilde yine İthaki’de kalmış telifi demek ki.

1 Beğeni

Fol Yayınları eylülden itibaren yayın programındakiler.

4 Beğeni

Ortada fol yok yumurta yok yazacaktım, varmış meğer

1 Beğeni

3 Beğeni
2 Beğeni

144 TL nedir be belediyem ya.

2 Beğeni

Şu kitaba 144 TL fiyat etiketi koymak ile hiç basmamak arasında bence bir fark yok. Çünkü önemli olan kitabı matbaada basıp vitrinde süs olarak sergilemek değil, mümkün olduğunca fazla okura ulaştırabilmek. Genç yazarlara böyle destek vermiş olmuyorlar malesef. İmamoğlu istifa.

5 Beğeni

Yeni gördüm, Fihrist Kitap pozitif ayrımcılık adında bir kitap çevirmiş. Farklı bir bakış açısı.

Yine yeni bir üye yine Fihrist. :joy:

5 Beğeni

İyi Eşler, Küçük Kadınlar kitabının devamı. Çok sevindim. Sert kapak baskısı gelecek mi?

Koridor Çiğdem Öztekin çevirisiyle bez ciltte basmıştı bunu. Öztekin, burada da sıklıkla refere edildiği üzere, Agatha Christie kitaplarının tam metinle çıkan edisyonlarının çevirmeni. Biz Küçük Kadınlar ile birlikte takım yapıp İş Kültür’ün KK baskısını hediye etmiştik. Tavsiye ederim.

2 Beğeni

@midousuji 'nin paylaştığı linke tıkladığımda 189 TL yazıyor :slightly_smiling_face:

Sabah 144’tu. Sahitlerim var!

1 Beğeni

Sabahtan akşama zam gelmiş :grin: Hatalı girmişler sabah fiyatı o zaman, başka açıklaması olamaz.

144’tü evet, ben şahidim :upside_down_face: Ne ara 189 yapmışlar :flushed:

2 Beğeni

Cehape zihniyeti işte bu. Kaşla göz arasında usulsüzlük yapmışlar her zaman olduğu gibi. Millet düşmanı bunlar. Binali reis seçilseydi şimdi bedava dağıtılıyordu bu kitapları.

12 Beğeni

Siz misiniz 144’ü beğenmeyen, aha bak n’oldi? :grinning:

1 Beğeni
6 Beğeni

Etiket fiyatı 490 TL. Ön sipariş %20 indirimliymiş.

https://www.instagram.com/p/Cf4ANuaMbsU/?igshid=MDJmNzVkMjY=

“Nasıl yani?!” diyebiliyorum sadece… :slight_smile:

12 Beğeni

Millet bu kitabı büyük bir merak ve ilgiyle bekliyormuş demek :grin:

7 Beğeni