Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu konu hakkında bir şey bilmiyorum.

İthaki yetkilileri William Gibson da basacaklarını söylemişlerdi. Aslında basmaları gereken pek çok kitap var, tıpkı tamamlamaları gereken seriler gibi. Ama nedense bu ara BKK’yi ağırdan alıyorlar. Veya bana mı öyle geldi, bilemiyorum.

2 Beğeni

Uzun zamandır beklediğim Kabalcı baskısı fahiş satılan Sümerler kitabının baskısını Alfa yapmış Yazıldıysa kaçırmış olabilirim

Kabalcı Baskısı buydu

Yenisi bu
243691_9786254492891

Çeviri aynı ben sorunla karşılaşmamıştım. Samual Noah Sümerler konusunda en iyi kaynaklardan biri.
Bilginize efenim.

3 Beğeni

Özgür beni takip edersen ve mesajlarımı RT yapıp beğenirsen kaçırmazsın böyle kitapları. :slight_smile: :slight_smile:

Ha bir de abone olmayı unutma.

8 Beğeni

24 Beğeni

@Erdo kitabı getiren dağıtıcının yollarına gül dökecekmiş. :slight_smile:

3 Beğeni

O kitabının devamı gibi bir şey mi? Kapak ister istemez onu akla getirtiyor :slight_smile:

1 Beğeni

Kara Kule serisi ile ilintili bir kitap. Kitabın sonu ile Kule 7. kitabın sonu aynı gibi bir şeyler vardı.

5 Beğeni

Daha çok Kara Kule ile alakalı fakat tek başına da okunabilir bir kitap. Okurken çok zevk almıştım. En sevdiğim King kitaplarından birisi olmuştu. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Amazonun verdiği 50 tl indirim kampanyasından sadece tek sefer mi yararlanabiliyoruz?

Ciddili öyle bir özellik olsa takip ederdim. Artık giremiyorum eskisi gibi baştan okuyup takip etmek çok zor oluyor. :smiley:
Cadıdan bile haberim yok kaç aydır

1 Beğeni

@alper bildirimlerde bu başlıkta etiketimi görünce dedim “Alper bana Zafon’un son kitabının müjdesini verecek” Ama yine onun kadar güzel bir haber. :slight_smile: Sahaflar üzgün, sahaflar dertli. Yalnız Altın Kitap yine bir kapak başarısına imza atmış. Üzerindeki parlak selefonla şimdiden gözümde canlandırabiliyorum.

2 Beğeni
4 Beğeni

Burcu ablanın kanalında yaptıkları canlı yayında BKK’yi biraz ağırdan alacaklarını söylemişlerdi.

1 Beğeni

İyi olmuş, basılacak o kadar yazar varken sürekli BKK ve karanlık serisi üzerinden gitmeleri yayınevine olan ilgiyi azalttı. Modern de gereken ilgiyi görmedi sanki. Bir de arayı soğutup BKK okuyucularının enerjisini biraz daha taze tutmaları gerekiyor.

2 Beğeni

Pardayanlar hariç her eski basımı tekrar basıyorlar ya, çok ilginç. Güya en geç mayıs ayında satışa sunulacaktı.

2 Beğeni

Evet.

Mustafa bey 2021 üçüncü çeyrek diyordu, çeviri bitti, hazırlanıyor vs demişti. 2022 üçüncü çeyrek geldi hâlâ ses çıkmadı.

13 Beğeni
4 Beğeni

Bu fiyatlar beni aşıyor ya. :confused: