Benden başka okuyan birisi daha varmış, çok mutlu oldum. Ama çoğunu unuttum kitabın, başrol kimdi onu bile hatırlamıyorum. Ama güzel hikaye.
Okumadım. Ama daha önce de Kadim Kanunlar başlığında belirtiğim gibi Joe ne yazsa okurum. O yüzden okuma listemde yukarılara çıkardım.
:m
Ohh be sonunda
Şu çizgi roman duyurulduğunda çıksa 30-40 tl’ye alacaktık. Şu an çıksa etiketi 150 üstünde olacak yüksek ihtimal. Duyurulduğunda hardcover İngilizce edisyonu yaklaşık 100 tl’ye aldım iyi ki almışım.
Sandman serisi de şuan pahalı baya. Mecburen alacağım erteleyemem artık. Fiyatlar uçuyor iyice. Dediğiniz gibi, Overture min 150 etiket fiyatında olacaktır diye tahmin ediyorum.
Alacaksanız prime günleri indiriminde alın yoksa bu fiyata düşmez bir daha. Vaiz serisi çok indirimliydi yüksek ihtimal Sandman serisi de öyledir. 10 ürüne %10 indirim ile gayet uyguna gelir diye düşünüyorum.
Almayı denedim Amazon tarafından banlandım. İtirazınız kabul edildi 72 saat sonra sipariş verin diye mail aldım 2 3 gün sonra tekrar almayı deneyeceğim.
Tam da 2 hafta önce Sandman seeisini birirdim bir seri daha ortadan kalktı diye sevinirken…
Sonunda Bernhard ama pahalı etiket 75 TL zamanında çıksaydı maksimum 30 TL olurdu.
Uzun bir aradan sonra BKK’de güzel bir kapak tasarımı olmuş. Ayrıca John Brunner merak ettiğim bir yazardı, basılması çok iyi oldu.
Brunner benim de merak ettiğim bir yazardı. Özellikle Stand on Zanzibar’ı bekliyordum ama bunun konusu da çok ilgi çekici geldi.
Yıllar önce Metis’in bastığı Şok Dalgası Süvarisi’ni bekliyordum ben de. Onun da konusu güzel.
Keşke yeni kitap basmak yerine devam eden bkk serilerini tamamlasalar. Mesela Kızıl Mars gibi.
William Gibson’ın eserlerini de görecektik değil mi?