Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Benden başka okuyan birisi daha varmış, çok mutlu oldum. :joy: Ama çoğunu unuttum kitabın, başrol kimdi onu bile hatırlamıyorum. Ama güzel hikaye.

2 Beğeni
7 Beğeni

Okumadım. Ama daha önce de Kadim Kanunlar başlığında belirtiğim gibi Joe ne yazsa okurum. O yüzden okuma listemde yukarılara çıkardım.

2 Beğeni

Harika haber :man_dancing::dancer:

26 Beğeni

:m

4 Beğeni

Ohh be sonunda :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing: :man_dancing:

1 Beğeni

8 Beğeni

16 Beğeni

Şu çizgi roman duyurulduğunda çıksa 30-40 tl’ye alacaktık. Şu an çıksa etiketi 150 üstünde olacak yüksek ihtimal. Duyurulduğunda hardcover İngilizce edisyonu yaklaşık 100 tl’ye aldım iyi ki almışım.

1 Beğeni

Sandman serisi de şuan pahalı baya. Mecburen alacağım erteleyemem artık. Fiyatlar uçuyor iyice. Dediğiniz gibi, Overture min 150 etiket fiyatında olacaktır diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

Alacaksanız prime günleri indiriminde alın yoksa bu fiyata düşmez bir daha. Vaiz serisi çok indirimliydi yüksek ihtimal Sandman serisi de öyledir. 10 ürüne %10 indirim ile gayet uyguna gelir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Almayı denedim Amazon tarafından banlandım. İtirazınız kabul edildi 72 saat sonra sipariş verin diye mail aldım 2 3 gün sonra tekrar almayı deneyeceğim.

2 Beğeni

Tam da 2 hafta önce Sandman seeisini birirdim bir seri daha ortadan kalktı diye sevinirken…

Sonunda Bernhard ama pahalı etiket 75 TL zamanında çıksaydı maksimum 30 TL olurdu.

2 Beğeni

Yeni BK

37 Beğeni

Uzun bir aradan sonra BKK’de güzel bir kapak tasarımı olmuş. Ayrıca John Brunner merak ettiğim bir yazardı, basılması çok iyi oldu.

9 Beğeni

Brunner benim de merak ettiğim bir yazardı. Özellikle Stand on Zanzibar’ı bekliyordum ama bunun konusu da çok ilgi çekici geldi.

3 Beğeni

Yıllar önce Metis’in bastığı Şok Dalgası Süvarisi’ni bekliyordum ben de. Onun da konusu güzel.

2 Beğeni

Keşke yeni kitap basmak yerine devam eden bkk serilerini tamamlasalar. Mesela Kızıl Mars gibi.

3 Beğeni

William Gibson’ın eserlerini de görecektik değil mi?