Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kusura bakmasınlar. Dediğin gibi kağıt yok, enflasyon vs anlarım ama bazı fiyatlar cidden bana fırsatçılık gibi geliyor. Şu fiyatlara Amazon’da ne kitaplar aldık. Ülkede bir başıboş serbest fiyat politikası almış başını gidiyor. Elektronikten tutun (misal playstation 5) bir çok ürüne kadar belirlenmiş bir satış fiyatı mevcut değil. Herkes tutturduğu fiyata ürün satmaya çalışıyor. Geçen gün bir tweet okumuştum. Bu durumu çok güzel özetleyen. Şimdi bulamam ama hatırladığım şekilde yazayım.

“Geçen gün ev taşımak için 3 farklı firmadan fiyat teklifi aldım. İlki 4000 dedi, diğeri 6000 dedi, sonuncusu 9000 dedi. 9000 fiyat veren firmaya başka yerden 4000 ve 6000 fiyat aldığımı belirttim. 6000 fiyat veren iyi vermiş, biz de o fiyata taşıyalım madem diye cevap verdiler.”

17 Beğeni

12 Beğeni

Vaay , Omerta geliyormuş. O kadar Mario Puzo , okuduk konuştuk. Süper oldu bu. Sahaflara bu kitap için 200 lira vermek istemiyordum çünkü.

https://www.nadirkitap.com/omerta-suskunluk-yasasi-mario-puzo-kitap28139324.html

9 Beğeni

İnsanın kalbi bu kadar temiz olmayagörsün xd

2 Beğeni

Profesör Challenger’ın Maceraları serisine devam etmeyeceklerini düşünmeye başlamıştım. Zehirli Dalga kitabını basacaklarmış. Demek ki seriyi tamamlayacaklar. Çok iyi haber.

Ben de bunları bekliyordum, güzel oldu tam denk geldi :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Seneye amazon prime günlerini bekleyelim derdim de bu ekonomide zor. 2 hafta erken çıkarsalar kitabı ne güzel hem satacaklar çok güzel bir şekilde hem de King okuru bir kitaba daha kavuşacak. Yani ben sevinemedim Uykusuzluk’un telifinin alınıp da basılmış olmasına.

1 Beğeni

@howl @MelihAntepli Keşke başka bir şey isteseymişim. :slight_smile:
Gerçi 2023 yılıyla alakalı seçimle meçimle alakalı şeyler diliyorum ama bakalım kısmet

5 Beğeni

8 Beğeni

Peanuts serisine 3 kitap daha katılıyor, güzel.

Dünyanın Merkezine Yolculuğu İş Kültürün de basması dileklerimle @Srbs belki benimki de tutar ya da ben dilediğim için ters tepe de bilir. ( Bknz: Üç Silahşor serisi) :smile:

2 Beğeni

Michael Connelly’nin kitaplarının Nemesis’in korkunç çevirilerinin kurbanı olması beni çok üzüyor.

1 Beğeni

Evet, ne yazık ki öyle. Bazı yayınevleri çeviri konusunda bayağı kötü.

Omerta’dan sonra ‘‘Son Babayı’’ da bassalar ne güzel olacak.

2 Beğeni

Can Yayınları yeniler

6 Beğeni
7 Beğeni

1 Beğeni

Yeni baskıyı sert kapak yapmışlar.

4 Beğeni

Çevirisi de değişmiş.

E yayınları ve Mario Puzo :kalp:

4 Beğeni

Mine Söğüt yayınevi mi değiştirdi? Daha öncesinde Yapı Kredi basıyordu. Yeni kapaklar daha güzel ama, onu da belirtmek isterim :smiley: