Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Gerçekten dedikleri gibi dava yüzünden yayınlamadılarsa bu kadar süre Vakıf serisini, bundan sonra ayda 2 kitap basmaları gerekir.

6 Beğeni

Jaguar kitap yakında Sergey Dovlatov - Bavul kitabının yeni baskısını yapacakmış.

6 Beğeni

Niyeyse benimde ilk aklıma gelen bu soru oldu :grin:

Bugün yarın satışa açılır.

Keller’in şiirsel ve yarı otobiyografik romanı, 1846-1855 yılları arasında yazarın gençliğini, sanatsal

çalışmalarını ve gelişimini sunduğu gibi, ülkesinin ve dönemin kapsamlı bir portresini de çiziyor.

Emin Türk Eliçin’in Türkçeye kazandırdığı, Avrupa edebiyatının en önemli klasiklerinden ve

başyapıtlarından biri olan Yeşil Heinrich’i ilk basımının üzerinden geçen yetmiş yılı aşkın sürenin

ardından yeniden okurlarımıza sunuyoruz.

12 Beğeni

https://www.ilknokta.com/umay-umay/orospu-kirmizi-3.htm

14 Beğeni

En iyisi Umay Umay için bekleyelim. Bir kitabı daha var galiba. İthaki de alışkanlık oldu kutular bu kitapları.

1 Beğeni

8 Beğeni

Serinin yenisi

12 Beğeni

Bir şey sormak istiyorum. Bu Arsen Lüpen’ler telifsiz değil mi? 21 Tl etiket fiyatı 200 sayfa telifsiz kitap için çok değil mi?

4 Beğeni

Bende şöyle düşünüyorum fiyatı 13 TL belirleyelim (İnternet satış fiyatı), ama dışarda 21 TL olsun. Sonuçta artık internetten kitap alımı çok arttı.21 TL sattıklarıda kendilerine fazladan kar.

8 Beğeni

3 Beğeni
4 Beğeni

Yabancıdan yeni bir polisiye görünce aklıma geldi Simon Beckett’ın David Hunter serisini devam ettirecek mi acaba yayınevi. Bir bilginiz var mı?

İş Bankası Kültür Yayınları’nın, Türk Edebiyatı Klasikleri’ni sonradan ciltli basması hiç hoş değil :slight_smile:

2 Beğeni

Siren Yayınları yeni kitap

11 Beğeni

Netflix’e Yeşilin Kızı Anne ve Arsen Lüpen’in dilimize kazandırılmasını sağlayarak ülkemizinin edebi gelişimine sağladığı katkı sebebiyle teşekkür ederim.

32 Beğeni

İthaki lüpenler;

7 Beğeni

:slight_smile:

“lüpenler” i lümpenler diye okudum. :slight_smile:

9 Beğeni

Kavga sebebi olur bu aman diyim… :rofl: :joy:

“İthaki Arsenler” :zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Bu ay çıkıyomuş

3 Beğeni