Gerçekten dedikleri gibi dava yüzünden yayınlamadılarsa bu kadar süre Vakıf serisini, bundan sonra ayda 2 kitap basmaları gerekir.
Niyeyse benimde ilk aklıma gelen bu soru oldu
Bugün yarın satışa açılır.
Keller’in şiirsel ve yarı otobiyografik romanı, 1846-1855 yılları arasında yazarın gençliğini, sanatsal
çalışmalarını ve gelişimini sunduğu gibi, ülkesinin ve dönemin kapsamlı bir portresini de çiziyor.
Emin Türk Eliçin’in Türkçeye kazandırdığı, Avrupa edebiyatının en önemli klasiklerinden ve
başyapıtlarından biri olan Yeşil Heinrich’i ilk basımının üzerinden geçen yetmiş yılı aşkın sürenin
ardından yeniden okurlarımıza sunuyoruz.
En iyisi Umay Umay için bekleyelim. Bir kitabı daha var galiba. İthaki de alışkanlık oldu kutular bu kitapları.
Bir şey sormak istiyorum. Bu Arsen Lüpen’ler telifsiz değil mi? 21 Tl etiket fiyatı 200 sayfa telifsiz kitap için çok değil mi?
Bende şöyle düşünüyorum fiyatı 13 TL belirleyelim (İnternet satış fiyatı), ama dışarda 21 TL olsun. Sonuçta artık internetten kitap alımı çok arttı.21 TL sattıklarıda kendilerine fazladan kar.
Yabancıdan yeni bir polisiye görünce aklıma geldi Simon Beckett’ın David Hunter serisini devam ettirecek mi acaba yayınevi. Bir bilginiz var mı?
İş Bankası Kültür Yayınları’nın, Türk Edebiyatı Klasikleri’ni sonradan ciltli basması hiç hoş değil
Netflix’e Yeşilin Kızı Anne ve Arsen Lüpen’in dilimize kazandırılmasını sağlayarak ülkemizinin edebi gelişimine sağladığı katkı sebebiyle teşekkür ederim.
“lüpenler” i lümpenler diye okudum.
Kavga sebebi olur bu aman diyim…
“İthaki Arsenler”