Bu çevirmenin çevirisini okuyan var mı hiç? Bizi biraz bilgilendirebilir misiniz?
Vakıf’ın kapakları keşke aynı tarzda olsaydı. 1. ve 4. kitabın görselleri çok güzelken 2. ve 3. kitapların görselleri çok sırıtıyor.
Asimov’ları sattım ben, anlık sinir
Editörlerim yine taşı attılar Vakıf serisi sonunda bizle buluştu. Muhtemelen çok ara vermeden basmayı, bitirmeyi planlıyoruz seriyi.
Bu kadar heyecan yaratmama kızan arkadaşlar beni affetsin, ben de bir BK okuyucusuyum ve ben de en az sizin kadar heyecanlıyım. Ama vaktinden önce açıklamaya korktum zira bir 10 yıl da ben dava yemek istemiyorum
Umay Umay 6.45’den İthaki’ye transfer olmuş.
Vakıf’ın kapağını çok beğendim.
Hocam, twitterda veya başka bir blogta ilk üç kitapta neler yaşandığı ile ilgili bir metin paylaşma imkanınız var mı? Unuttum. Kitapları okuyalı üç-dört yıl oldu.
Kayıp Rıhtım tam da bunun için doğru adres değil mi ben mi yanlış biliyorum.
Ben de öyle Satmamış olsaydım da yeniden 3 kitabı okumazdım gerçi. Forumda ilk 3 kitabın kısa bir özeti olsa güzel olur.
Robot serisi de gelir diye düşünüyorum ben. Demek ki engeller kalkmış. Hadi bakalım.
İkinci ve Üçüncü kitap orijinal kapağıyla tekrar baskı yapar mı acaba?
Salgın yüzünden her şeyi internet üzerinden yapıyoruz.
Dünya artık Solaria gezegenine o kadar çok benziyor ki.
Keşke eş zamanlı olarak Robot serisi de gelse.
En çok onu bekliyorum, Cadı Denetmen
Aklıma Arog’daki “Çıkarayım da savaş çıkartın dimi” repliği geldi. Muhtemelen kapaklarda bundan sonra değişiklik olmaz efendim
İki kitaptan bir şeycik olmaz ya. Hem bence aksine daha çok sevinir herkes. Bana göre tabi.
Pandeminin ilk başlarında benim de aklıma ilk gelen solaria olmuştu , robot serisi de hızlıca gelir umarım, kişisel olarak enginlikten en az 3 kitap arka arkaya çıkarana ithaki ile barışmayı düşünmüyorum
Aaa, Ufuk…
Enginlik yeni kapaklarla basılacaktı en son. Ne oldu sonra bilmiyorum. Belki ona da el atarlar. Ama şimdi başlamalarıyla bile yıllar sürer bitirmeleri. Son kitap çıkınca ingilizce devam edeceğim sanırım ben.