Anlıyorum sizi. Ama genel olarak kitapyurdu fiyatlarından memnun değilim. Mesela Grange’nin son kitabı olan Son Av 33 lira amazon’da, kitapyurdu fiyatı ise 63 lira. Eskiden tüm kitaplarımı kitapyurdu’ndan alırdım, şimdiki bu hali beni rahatsız ediyor.
Amazon eskiden ülkemizde yoktu
iş bankası stoklarını bir türlü yenilemedi amazon.
Tek cilt olsa ciltli alırdım, bu şekilde ciltsiz alacağım.
Cilt arasina bi sayfa koysak fiyat 45 tl olur. Ciltsiz hali de bi 50-55 arası desek. Sert kapak etiket fiyatı bence 100-110 olur ://
Yürüyen Şato üçlemesinin tekrar basılıyor olması son zamanlarda beni en mutlu eden haberlerden biri. Onlarca kişiye önerdiğim ancak baskısı olmadığı için bulup okuyamadıkları, benim için özel bir yeri olan seridir. Tam da yazarın hayatını kaybettiği günlerde Uçan Şato’yu bitirip Sihirli Ev’e başladığımı hatırlıyorum.
Miyazaki keşke Yürüyen Şato’ya olduğu gibi diğer ikisine de bir uyarlama yapsa diye düşünüp dururum hep…
Tek cilt dediniz de aklıma geldi, Ejderha Mızrağı tek cilt baskısı ne oldu acaba? Bandrol alınmış mıydı, hatırlayan var mı?
Ejderha Mızrağı ve Drizzt tek cilt baskı için bandrol alınmıştı ama kaynadı, halen ses yok.
Bir polisiye kitabın 129 tl etiket fiyatıyla satılması gerçekten vahim geliyor bana. Bu kadar da olmaz dedikçe daha kötüsü oluyor.
Bu kadar da olmaz dedikçe daha kötüsünün olması keşke kitap fiyatları ile sınırlı kalsa bu ülkede.
Ne yazık ki doğru. .
Anlaşıldı bu seriyi de alacağım Bir tane kötü yorum yok forumda zaten şöyle almaktan vazgeçirtecek
Amazon eskiden ülkemizde olmadığı için kıstas yapabiliyorum zaten.
Son çare fiyatı bekle diyorum
Fiyatlara artık alıştım da duruma göre bazı kitapları öteleyip bunları alırım bilmiyorum
Bir benzerini de ben yaşamıştım. On sekiz veya on dokuz yaşındayken Mülksüzleri okudum ve çok etkilendim. Karakterime şekil veren kitaplardan biri. Sonra buldukça Ursula okudum. Fikirlerine dinginliğine, eşitlik anlayışına ve hayalgücüne baya hayran oldum. Aradan birkaç sene geçti, doğum günümde vefat etti. Adımızı Howl koyduk diye kalbimizin başına gelmeyen kalmadı.
Kıstas yapılmasından öte zamanında hep pahalı ve değerinin üstünde almışız ona değinmek istedim ama anlatamadım sanırım. Amazon olmasa şu piyasada kendine kimse çeki düzen vermezdi…
Sizinle aynı fikirdeyim. Bazı kitapların fiyatını görünce umarım kitap için kötü yorum yaparlar da almak zorunda kalmam diyorum Düştüğümüz durumlara bak ya.
E hepsinde görsel aynı. Bunlar orijinal kapaklar mı hocam? Umarım olmaz. Farklı bir şeyler çizseymişler hiç olmazsa. Hayal kırıklığı olur. Hemen instagram hesaplarına yazayım