E yayınları piyasada halen bulunuyor ve 24 lira
Ciltlilerin fiyatını göreceğim anı korkarak bekliyorum şu an ![]()
Tagleyememişsin beni tesadüfen gördüm :)) hala gelmedi benim hardcover bekliyorum. Çok heyecanlıyım, malazan’a direkt ara vereceğim.
Şimdi fark ettim
Gelince haber ver başlarız.
hardover ha, yakışır. Foto da paylaşman lazım artık. ![]()
Haftaya gelir bence, hemen atarım ![]()
Yordam klasikler serisinden yeni kitap Standhal - İtalya Hikayeleri. Hamdi Varoğlu çevirisi.
Forumda Yordam’ın klasiklerinin konusu yok maalesef.
Kitapyurdu platin üyeligi olanlar bu kitap için ekstra indirim alabiliyor mu?
Siteye bugün eklendiği için görünmüyor. Platin üyelikte eğer siteye yeni bir kitap eklendiyse 1 gün sonra platin üyelik indirimi yansıyor. Yani yeni çıkan bir kitap için platin üyelik varsa aceleci olmayın. Yarın yine kontrol ederiz.
Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Sadece Diskdünya son iki kitabı almak için platin üye olmayı düşünüyordum.
İstediğim kitabı basarlarsa alırım ben.
Bazen görüyorum; bir yayınevini kastederek “almam!” diyorlar, bu bir duruştur anlarım. Sonra başka bir yerde yazar ile eseri ayrı değerlendirilmeli fikrine geçiliyor. Sonra puan, kupon falan kazanıyorlar, sonu malum
Hülasa tutarlılık zor zanaat.
Görebildiğim kadarıyla Diskdünya diğer kitaplarda da Platin indirimi yok. Ayın yayınevleri arasında olduğu için sanırım. Onlarda platin indirim olmuyor.
Öyleyse bekletmeyip alayım kitapları. Teşekkürler.
Tutarlılık zor bir şey değil aslında. Bahsettiğiniz kişileri tanıyamamışsınız ya da size kendilerini olduklarından farklı tanıtmışlar o kadar.
Gece Bekçileri, The Truth ve Small Gods’la birlikte seride en çok favori gösterilen kitap. Kaptan Vimes açısından en önemli roman olmasının yanında Vetinari sahnelerinin her biri altın değerinde. Sonunda dilimize kazandırılması sevindirici.
Diskdünya’da, zamanla hepsini okumayı planlasam da, kesin bitireceğim dediğim kendi içerisindeki seri bekçi serisi. Diğerleri de oldukça keyifli ama bana en fazla bu seri keyif verdi. Gece Bekçileri’nin de çıkmasına çok sevindim. Kaldı Güm! ve Burunotu.