Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Şık sonunda geldi..

1 Beğeni

2-3 hafta önce Kapra baskısını alıp okumuştum.

Ciltli almıyorsanız bence Kapra’ya bakın. Şık 6.90 TL. Hatta Karbon mini 3.90 TL.

2 Beğeni

Ciltli almayacağım çünkü Türk Edebiyatı Klasiklerini hep karton kapaklı aldım. Yine İş Bankası’nın karton kapaklısını alırım muhtemelen.

Aslında Kapra’dan da yaklaşık 10-15 kitap alacağım ama sanırım Şık onlardan biri olmaz.

2 Beğeni
3 Beğeni

Şık 72. kitap olmuş. 71. kitap belli olmadı mı ya da ben mi kaçırdım?

@fortknoxt 71’den haber var mı Abi? Alper Abi mesajımı görmedi sanırım.

2 Beğeni

Bu kitaplar beni hiç tatmin etmedi maalesef. İthaki’den çıkmasını beklediğim çok fazla kitap var ve neredeyse hiçbir şey çıkarmıyorlar. Sebebi Malazan serisinin onları zorlaması mı acaba… Michael J Sullivan Savaşlar Çağı bu yaz çıkacaktı mesela ama gelmedi Tolkienlerin bekleyenleri de çok. Japonlar benim ilgimi hiç çekmiyor heyecanla fantastik bilim kurgu beklemesindeyim.

4 Beğeni
4 Beğeni

8 Beğeni

Ayda 20den fazla kitap çikariyolar. Ayda 1 2 tane basilan telifsiz japon edebiyatiyla ilgili degildir bence. Keske daha cok basilmamis uzakdogu eseri gelse.

3 Beğeni

Neyse hadi sırttan kurtardık. :slight_smile:

Sosyal medyada karton kapak paylaşılmış şöyle bakınca diziden bağımsız bu kitabı alırsanız bence karton kapak almayın, bu sayfa sayısı o cilti taşımayabilir.

12 Beğeni
6 Beğeni

Külliyat tamamlanmış.

23 Beğeni

10 sene önce de Neuromancerı yayınlıyordunuz, bak bu sefer yine aynısı olmasın? Bakalım ne zaman çıkışını göreceğiz.

İthaki’den yeni bir kitap geliyor.
Kitabın trailerının bile yeni yayınlandığını düşünürsek ithaki kısa sürede çıkarırsa oldukça hızlı olacak demektir.
Amazon.tr’de kitap 6 Eylül 2022 tarihinde yayınlanmış olarak gözüküyor.

Aşağıya Amazon Amerika sayfasını da bırakıyorum.

5 Beğeni

İşlerine gelince hiç olmadık kitaplar hiç olmadık hızlarda çıkabiliyor. :zipper_mouth_face:

9 Beğeni

11 Beğeni

Bu Kalista mıydı? İlginç bir seçim İthaki’den.

@annihilator Ya bu Laputa ile Fihrist neden böyle yapıyor anlamıyorum. Kitaplar hakkında hiç bilgi yok. Neyi okuyacağımı bile anlayamıyorum.

3 Beğeni

Hocam kusura bakmayın ben LoL evrenine pek dahil olamadım. :face_with_hand_over_mouth:
Sadece Arcane ile ucundan tuttum biraz.

3 Beğeni

Kalista evet. Heroların hikâyelerini pek bilmiyorum sadece birkaç el aram atıp çıkıyorum, arada bir o da. Kalista ve Viego ile ilgili bir kitapmış sanırım. Merak ettim doğrusu kitabı :slight_smile:

1 Beğeni

Viego’nun Gölge Adalara gelmeden öncesini ve belki geldiğinde olanları daha ayrıntılı anlatıyor sanırım.

Bu kitabın bu kadar hızlı basılmasında Riot Games ve Türkiye ofisinin de parmağı olabilir. Yani onların süreci hızlandırdığını düşünüyorum.

2 Beğeni