Gölge Adalar neresi peki? Evren hakkında pek bilgim yok Galiba hiç.
Runeterra’da (Lol şampiyonlarının yaşadığı dünyanın adı) bulunan bir ada. Daha fazla yazarsam tat kaçırana girebilir Gerçi neler yaşandığını Lol evrenini takip edenler biliyor. Bu hikayenin oyun içinde etkinliği olmuştu. Ve herkes nefret etmişti hikayenin işlenişinden. Resmen hayal kırıklığı yarattı. Belki bundan ötürü aynı hikeye üzerinden giderek kitap çıkartıyorlar.
Çizgi romanlarını yurt dışında bastılar ama ülkemizde pek desteklenmedi o ilginç gelmişti bana.
Haklısınız, basılması için herhangi bir girişimde bulundular mı bilemem ama çizgi romanlar internet sitelerinde Türkçe çeviri ile yayınlandı. Herkes oradan okudu.
Kapaklar belli olmuştu, bandroller de alınmış. Umarım fiyatlar bizi üzmez.
Eser Adı | Eser Türü | Yazarı | Çevirmen | Baskı Sayısı | Yayın Evi | Satış Tarihi |
---|---|---|---|---|---|---|
AŞK İMİŞ HER NE VAR ÂLEMDE (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
AHMET HAŞİM ŞİİRİ VE HAYATI (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
BOĞAZİÇİ YALILARI (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
İSTANBUL VE PİERRE LOTİ (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
GEÇMİŞ ZAMAN KÖŞKLERİ ( CİLTLİ ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
GEÇMİŞ ZAMAN FIKRALARI (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 | |
BOĞAZİÇİ MEHTAPLARI (CİLTLİ) | YETİŞKİN KURGU | ABDÜLHAK ŞİNASİ HİSAR | 1 | ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ | 14.09.2022 |
Anneler her şeyi bilir… Ama dinleyen kim?
Dedektif Jane Rizzoli ile adli tabip Maura Isles tuhaf bir cinayetle karşı karşıyadırlar. Çok sevilen, kendi halinde bir hemşire olan Sofia Suarez evinde vahşice öldürülmüştür. Sofia’nın son günlerinde bir araştırmaya giriştiğini öğrenen Jane, birkaç ay önce vurkaç mağduru olmuş Amy ile Sofia Suarez arasında bir bağlantı kurunca dava iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.
Bu arada Jane’in annesi Angela Rizzoli mahallesinde garip şeyler döndüğünü düşünür. Komşunun kızı evden kaçmıştır ve sokağın karşısına taşınan çift başta Angela olmak üzere herkesten uzak duruyordur. Angela kızına kuşkularından bahsetse de Jane oralı olmaz. Jane zorlu araştırmasına devam ederken, Angela’nın mahalle bekçiliği beklenmedik sonuçlara yol açacaktır.
Tess Gerritsen ABD’nin San Diego kentinde doğdu. Stanford Üniversitesi’nde antropoloji konusunda lisans yaptı, California Üniversitesi’nden tıp diploması aldı. New York Times’ın çok satanlar listesine giren Hasat’la dünya çapında başarı kazandı. Yazarın Kemik Bahçesi, Mefisto Kulübü, Ruh Koleksiyoncusu, Sessiz Kız, Kayıp Kızlar, Çırak, Günahkâr, İkiz Bedenler, Bir Sırrım Var, Rehine, Gece Gelen, Gece Yarısından Sonra, Karanlığın Ayak İzleri, Asla Arkana Bakma ve Bıçak Sırtı adlı romanları ve Ucubeler ile İsimsiz Ceset adlı öyküleri Doğan Kitap tarafından yayımlandı ve büyük okur kitlelerine ulaştı.
Hmm. İlginç kapak tasarımı EVERESET DENEME
Winx’ i de basarlar umarımm
Ben “EVDEN RESMET” okumuştum.
“EV DER NES MET” diye okudum.
Remzi en son kaçıncı sayıyı basmıştı hatırlayan var mı?
Ciltli baskıya cevap ve seri listesi.
Yanlış anlamadıysam eylülden itibaren her ay 2 sayısı basılacak.
Vercingetoriks’in Kızı ve Griffon yeni maceralar. Umarım aynı boyda olurlar da eski koleksiyona sorunsuzca katabiliriz.
Tamam o zaman ben iki sene sonra geleyim.