Cebimizi yakacak kadar değiller şu an. Bir sonraki zamanlarda %50 indirim bekleyip alırız.
Asıl Malazan 3. ile birlikte çıkacak olan yangını gör sen.
Solaris aylar önce bandrol almışken ve daha basılmamışken yepyeni bir Stanislaw Lem ile karşı karşıyayız.
Gözler Pardayanlar’ı aradı.
Umarım bu iki Lem kitabının akıbeti Solaris gibi olmaz
Harcamalar sadece kitaba yönelik olsa bu kadar söylenmem ama evlenmek çok zor şu pahalılıkta Artık indirimlere bile bakamıyoruz. Malazan-3 için piyango çıkmasını bekleyeceğim
Yukarı Kale de otobiyografik bir esermiş. Yazarın kendisi de roman olmadığını belirtmiş.
Tom: Dolar kurundan dolayı artan fiyatlar.
Jerry: Tepki vermeyen Türk halkı.
Alfa’nın bugüne dek bastığı Lem’leri bende İletişim serisi olduğu için almamıştım. Bandrolü yeni alınan “Sahibinin Sesi” daha önce Cem tarafından yayınlanmıştı. “Yukarı Kale” Alfa’dan aldığım ilk Lem olacak. Bende eski baskısı olan kitaplar yeni ve daha özenli bir seri halinde yayınlanınca bazen dayanamayıp yenilerini de alıyorum, aksi takdirde yamalı bohça gibi seriler oluyor elimde. “Yukarı Kale” elime geçince duruma göre Lem’leri de toplayıp toplamayacağıma karar vereceğim.
Şimdi İthaki’nin bu hafta çıkan kitaplarına baktım, bu haftayı “BAY” geçiyormuşum.
Turgut Uyar gibi sesleneyim.
Bu kitaplar böyle iyi afferin İthakiye.
Kitap çıkalı 1 ayı geçti yalnız yazar ve kitap hakkında bir bilgi bulamadığım için paylaşmamıştım. Beauvoir adına bilgilenmek için iyi bir kitaba benziyor.
Troyalı Kadınlar geliyor demek Kızların Suskunluğu fena bir kitap değildi, değerlendirilebilir.
“Goblin” i artık salın gelsin demiştim, salmışlar.
Şuraya bırakayım. Kitaplar hakkında önbilgi olsun.