Bu seri devam ediyor mu? İlk kitabını aldım eğer devam etmeyecekse ikinci kitabını almayacağım.
Edit: Şimdi yazmışlar devam ediyormuş.
Yapraklar Evi için bir haber var mı acaba yayınevi en son tekrar basacağını söylemişti
Rıhtımın kadimlerinden @cemaziyel in kitabı Kutlu Kan, Pegasus yayınları etiketiyle çıktı. Polisiye/Gerilim/Fantastik… Tertemiz, yağsız, safrasiz bir kurgu. “İleride adından çok daha fazla söz ettirecek genç yazarlar” kategorisinde iftiharla sunulur:
Darısı Jay Kristoff - Nevernight serisinin son kitabına ve Empire of the Vampire kitabına diyelim.
Elbette ama ben yerli edebiyatımızdaki güzel gelişmeleri, genç yetenekleri bir tık daha fazla önemsiyorum.
Pegasus olunca insan fiyatı bir düşünüyor Yerli yazarlara ben de önem veriyorum, edebiyatımız gelişsin, ilerlesin istiyorum. Fiyatı çok pahalı olmazsa alırım mutlaka. Kapağı da çok güzel olmuş.
Ekim dememişler miydi daha yeni :)) fiyat 280-380 olacaktır. Yüzde 50 ile anca belki 5-10 kişi alır
Aralığa sarkmazsa kasım ayında çıkıyormuş Ama bence çıkarsa kasım’ın sonu gibi çıkar. Ciltsizde 250-260, ciltli de 450-500 arası olacağını düşünüyorum ama bakalım. Daha sırada 4.kitap var
Tabii yerli edebiyatımız da çok önemli ama bu kitapları da yıllardır bekliyoruz umarım yarım kalmadan çıkarlar.
Pegasus sağ olsun yanıltmadı hocam. Güzel fiyat çekmişler
Vay be… @cemaziyel’in bile kitabı çıktı arkadaş. Yazarlık artık ayağa düştü, önüne gelen kitap bast-- Tamam tamam, şaka
Gerçekten çok sevindim bu habere. Yıllar evvel “Gemileri Yakmak” adlı tarihi-fantastik öyküsüyle foruma hızlı bir giriş yapmış, sonra da @Son_Gulyabani’yle ortaklaşa tarihi-mizahi öyküler yazmıştı Harun. Öykü Seçkisi’ne de bol bol katkıda bulunmuştu.
Aslında çok yeteneklidir. Kalemini ve hikâyelerini severim. Ama bir türlü bitirmez yazdıklarını. Kurar kurar, senaryoyu hayal eder anlatır, ama bir türlü yazmazdı Özellikle Gemileri Yakmak öyküsünün devamını kaç yıldır bekliyorum, tadı damağımda kaldı. Senelerdir yaz yaz dedim, bir türlü yazdıramadım. O eşiği geçip nihayet basılı eseri olan yazarlar arasına girmesine çok sevindim. Umarım devamı gelir.
Başarılar Harun