Paylaşalım o zaman.
Modern dizisinden yayınlanır diye düşünmüştüm.
@Lorien_archers Malazan okuyan ama çıkmamasını isteyen bir benim herhalde. Bu fiyatlarla çıkmasın zaten.
Paylaşalım o zaman.
Modern dizisinden yayınlanır diye düşünmüştüm.
@Lorien_archers Malazan okuyan ama çıkmamasını isteyen bir benim herhalde. Bu fiyatlarla çıkmasın zaten.
Hahahah kesinlikle öyle hocam .
Kapaklardan sonra bir aşama daha.
Küpüşoğlu, Solaris’ten haber vereydi iyiydi
PKD telif Alfa’da değil mi? Yoksa bu eserin telif hakkı yok mu ya da parçalı telif mi?
https://fucktory.org/yayin/igauobenie-bdkbbdg/
Solaris’i ben iletişimden okumuştum, tekrar okuma listemde gerilerde olduğu için sormuyordum ama son durumu nedir diye sorarım.
@Queequeg Muhtemelen 40-50’lı yıllarda dergilerde yayınlanmış ve telifi olmayan bir öyküsü - anlatıdır. Şimdi üşendiğimden bakmadım archive org da bu dergiler bulunabiliyordu.
Yeni kitap duyuru sağanağı var bugün.
Sorarsanız sevinirim
Tarık Dursun K. romanını muhtemelen ben de alacağım. Bu arada kapaklar gayet güzel oluyor bence. En azından Kemal Tahir’lerde olduğu gibi her kapağa yazarın resmini koymuyorlar
Yayınevinden Malazanla ilgili bilgi aldım. Kasım bitmeden çıkacağını söylediler. Ciltli baskılar da devam edecekmiş, basılmama gibi bir durum yokmuş. Ancak fiyatlarının yüksek olacağını söylediler.
Beni ve hatta çoğunluğu ilgilendiren yer daha çok burası Seriyi bırakmak zorunda kalacağım gibi hissediyorum ya bakalım. Bu arada ciltsizi 250-260 lira civarından, ciltliyi 500 lira civarından çıkaracaklarsa hiç çıkarmasınlar.
Çok sevindim bu habere.
Kalan sağlar bizimdir.
Kitabı etkinlikte yazılanlardan takip ederiz artık
Severek dinlediğim bu şarkıyı ithaki reklamında kullandığı için dinleme listemden çıkardım.
Şaka
.
Böyle mi yapacaksınız yani?
Son çare bu Ciltsiz kitaba 250-260 veresim gelmiyor hiç
Ucuzlayınca alırsınız artık. Biz köprü yakanlar olarak ilk girip son çıkacağız.