Dünyada ve Türkiye’de çok uzun zamandır olan bir durum. Cem Yılmaz’ın filmlerinin senaryoları da uzun zamandır birkaç yayınevinden basılıyor zaten…
Yazardan güzel bir haber
Yazık ki hala Mars Üçlemesinden ses seda yok…
Puşkin Tepeleri ve Bavul’un ardından Jaguar’dan bir Dovlatov kitabı daha geliyor.
Çok uzun zaman önce okumuştum, beğendim.
Roma İmparatorları 3. cilt çıkmış, seri sonunda tamamlanmış.
Bernard Cornwell’in Son Krallık adlı kitabı Artemis’ten sessiz sedasız çıkmış. Ancak kapak çok kötü olmuş. Hatta kitap adı bile çok kötü karakterlerle yazılmış. Hemen aşağıya Cornwell’in yurtdışı basımlarından örnekler bırakacağım.
Ekleme: Kitabın linkini ekledim ama forum kurallarına uygun değilse silinebilir.
Karton kapaklı kitaba şömiz yapmak?
Evet, o da ayrı bir tuhaflık
Lisedeyken bundan daha güzel çizimlerim vardı
Kapak iğrenç gerçekten .Dizisini izlemiştim ve gayet beğenmiştim .
Alfa’nın Artemise atıp yaptığı her özensiz iş beni bitiriyor ya. Adam gibi çalışsalar, özenseler peynir ekmek gibi satacak serilerin ayağına kendileri sıkıyorlar Son Krallık, Bernard Cornwell’in en popüler kitabı mesela ( dizi kitlesi falan da var ) . Bizim bile burada haberimiz olmadığı gibi ben almam muhtemelen
.
Bir sürü devam kitabı var bu serinin ve Artemisin böyle elini atıp ilk ya da ikinci kitaptan sonra bıraktığı o kadar çok seri var ki…
Cornwell’in yayın hakları Koridor yayınlarındaydı onlardan almışlar sanırım ki, Koridordan çıkan Son Krallık bence çok daha güzel.
Zamanında güzel işler de yapmışlardı halbuki. Güç Kalıtları, Hırsızın Kumarı, Diablo, Warcraft… Ne zaman emcüklemeli ergen kitaplarını keşfettiler, bir haller oldu Artemis’e.