Benim buna aklım ermiyor. Karton kapak nasıl 400 TL etiket olur.
Üstelik baskısı öyle kaliteli falan değil. İlk duyurduklarında yanlış hatırlamıyorsam 10 ayda cilt cilt basıp bitireceğiz demişlerdi. Öyle olsa şimdiye yarı fiyatına bitmişti. Araya aylar girince fiyat katlanarak gidecek.
John Crowley’in kitabı fantastik türde gözüküyor. İthaki “Deve, Cüce” yazmış. Sitedeki en uygun isim “Little, Big”. Sitenin yalancısıyım. (Deve ne alaka??)
Sanırım bizdeki Deve - Cüce oyununun karşılığı Little, Big ismi. Kitabın diğer bir adı da Periler Meclisi imiş.
Alfadan LEM’le ve PKD ile ilgili en son hangi bilgiye sahibiz arkadaşlar?
En son benim hatırladığım bunlar var.
Başladın basmaya bitir, aksi halde yapma bu işi…kitap satıyorsun düdük değil.
Güzel bir çeviri olmuş bence. Küçük, büyük tarzı kelimesi kelimesine çeviriden daha ilgi çekici görünüyor.
Daha önce Bizim Hikaye dizisinden çıkmıştı. Yeni bir dizi gibi
Bu kadar çok vampir kitabı çıkacağını görünce yeni seri olacağını tahmin etmiştim ama Karanlık Kitaplık’tan çıkmasını tercih ederdim. Oradaki vampir kitapları ne olacak şimdi? Ayrıca kitap kapaklarını beğenemedim pek, vampir havası alamadım.
Anladığım kadarıyla bu mini bir seri 10 kitaplık. Kapaklar da ona göre düzenlenmiş.
Şimdi seri linkinden bakınca fark ettim ben de. Mini seri olarak güzel olmuş o zaman. Kapakların birbirini tamamlaması hoş olmuş. Ayrıntıyı yeni gördüm. Ama tema rengini beğenmedim. Siyah ağırlıklı olsaymış keşke.
Genelde kitapçılar çok siyah tercih etmiyor. Mürekkebi çok yiyor bu da kitap fiyatına yansıyor. Bence iyi olmuş.
Hiç böyle düşünmemiştim. Doğru söylüyorsunuz. Bizim yararımıza. Gönül isterdi ki uygun fiyat için kapak rengini bile düşünmek zorunda kalmayalım…
Adı İthaki X 2022 Vampir Kitaplığıymış. Kapaklar birbirini takip ediyor. Siz bahsetmişsiniz ama görseli de dursun burda.
Tavşan Kaç’ın yeni baskısı da gelecekmiş!
Tabuttan çıkan şey ne? Yarasa mı?
Bence güzel olmuş. Kitap işi Türkiye’de daha çok ticari yönüyle yapılıyor zaten. En azından böyle farklı tematik işler yapılabilir. Ancak metinler ne kadar kalitelidir ya da ne kadarı üst düzeydir iyi düşünülmeli.