Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

17 Beğeni

Katilbot tamamlandı sonunda. Elimdeki kitapları okumaya başlayayım öyleyse.

Ve sırada Raksura kitapları var, hadi bakalım ithaki bol gayretler.

Konudan bağımsız. @Burcununkitaplari, efenim bu sene ithaki ile yayın yapacak mısınız?

Edit: Şimdi baktım da yazar 3 adet daha kitap yazacakmış Katilbota. Neyse ben yine de başlayayım.

10 Beğeni

Yordam 2023 yayın programı.

China Miéville Manifesto üzerine bir kitabı geliyormuş.

"Çocukluk Hastalığı Sol Komünizm " ve "Felsefenin Sefaleti " nin yeni çevirilerine sevindim.

Sol çevirisi bazı kelimeler nedeniyle eskimişti. Felsefenin Sefaleti Sol yayınlarının Ahmet Kardam çevirisi yanlış hatırlamıyorsam ingilizceden olması lazım. Yordam çevirmeni Erkin Özalp Almanca çeviriler yapıyor diye anımsıyorum.

4 Beğeni

Roman ve öykü hiç paylaşmamışlar.

1 Beğeni

Her sene Yordam Kitap yayın pragramı paylaşıyorlar ama Yordam Edebiyat yayın programı paylaştıklarını görmedim ben.

2 Beğeni

Katil booottt :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Chinalar tekrar çeviri veya düzeltme görüyordu 1.5 sene önce. Yeni kitap duyurulmasıyla beraber acaba onlar da hızlanır mı ki? Çok okumak istediğim bir yazar ama yeni baskı beklemekten ciğerim soldu. Bir Hyperion iki China Mieville…

2 Beğeni

@mit Aylar önce biri daha hazır demişti diye hatırlıyorum, bunun dışında bir bilgim yok.

2 Beğeni
16 Beğeni

Sert Kapak

2 Beğeni

“Elçilik Kenti” ve “Şehir ve Şehir” sonrası “Perdido Sokağı İstasyonu” gelecekti, ama kâğıt fiyatlarındaki artış falan derken yayınevi basmadı Şehir ve Şehir’i. Ben de Pegasus’un Ender Serisi’ne gömülüp arka arkaya 3 cilt çevirince sürüncemede kaldı o iş. Kusura bakmayın. Ama projeden vazgeçilmiş değil. Yapacağım düzeltmelerini.

Hyperion’ın devam kitaplarının çeviri çalışmaları da devam ediyor diye biliyorum. Zor kitaplar olduğu için yavaş gidiyor sanırım biraz. Yakında onlar da gelir, merak etmeyin.

27 Beğeni

Ender Serisi gelsin. :grinning: :grinning: Ona da razıyız biz :grin:

6 Beğeni

Hyperion’a sevindim. Bence de gelir, o kadar kapakları falan tanıttılar ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Hocam bu arada Parçalanmış Deniz serisinin 3. kitabından da haber var mı?

2 Beğeni

Abercrombie’yle ilgili bir bilgim yok.

Teşekkürler hocam. Çeviri işlerinde kolaylıklar dilerim.

1 Beğeni

Ender serisi henüz çıkmadı değil mi @mit bey?

Say 2023 programı…

11 Beğeni

Bu arada benim nickin yanındaki pasta ne :slight_smile: Kayıp Rıhtım’a katılmamın yıldönümü mü? Vay canına ne de çabuk geçmiş 4 yıl. Hayatıma güzel şeyler kattı Rıhtım.
Bu arada Kayıp Rıhtım’ın yaş günü ile hemen hemen aynı güne denk gelmiş :slight_smile:

11 Beğeni

Sikke ve Hançer serisi sessizce iptal mi edildi @mit? En son 2021’de ikinci kitabını okudum.
Pegasus fantastik serilerini saldı mı yoksa? :frowning:

2 Beğeni

deneme

Yine Drizzt yok. Hani 2022 sonunda gelecekti?

16 Beğeni