Zannetmiyorum her yerde var gözüküyor kitap.
İdefix bir süredir stoklu ve kısa süre stok - sat olayına geçti. Temin etmeden satışa açmıyorlar.
Zannetmiyorum her yerde var gözüküyor kitap.
İdefix bir süredir stoklu ve kısa süre stok - sat olayına geçti. Temin etmeden satışa açmıyorlar.
Kobileri bu grupta unutmak bize daha büyük bir yanlış verir. 2020 verilerine göre, istihdamın %72’sini, personel maliyetinin %49,2’sini, cironun %49,4’ünü, üretim değerinin %42,7’sini ve faktör maliyetiyle katma değerin %41,3’ünü oluşturdu.
Gerisi harcadığımız enerjiye bile değmeyen bir tartışma olacaktır.
Şu fiyatlardan sonra gerçi bu diziden kitap satın alma - okuma istegim, diziye yönelik bir ilgim kalmadı hatta daha önce aldığım 19-20 kitabı da “sattım” ama yine de paylaşayım. Everest açıkhava satışa açılan yeniler ve Buket Uzuner yeni kitabı.
İthaki’nin yeni kitabıymış.
Hem yeni bir Pynchon hem de Pulitzer. Bizleri(post moderncileri) vurdu ithaki yine.
İthaki neuromancer’ı dizinin çıkışına kadar bekletecek galiba. Sonra twitterdan dizisi çekilen kitaplarımız diye goy goy yapıyolar. Halbuki dizisi gelecek kitapları basıyolar haha
Dünya tam tersini yapıyor…önce kitap okunur sonra dizisi yapılır…eh herşey böyle zaten…onlar yapar biz alırız.sıra da ne imiş…
Çok güzel bir haber. Kaç zamandır bekliyordum. Nahid Sırrı öyküleri de basılırsa harika olacak.
Daha önce Türkçe’de “Dördüncü K” adı ile yayınlanmış.
Levent Cinemre çevirisi süper haber
Bir kez daha zamanında aldığımıza şükrettik.
Brn anlamamıştım ama çok istediğim bir kitap. Artık okuduğum bir kaç kitabı satıp alırım.
Yalan olmasın ama 45 - 50 TL gibi bir fiyata almıştım. Bu fiyat politikalarına psikolojik olarak alışmamız için çok uzun bir zaman geçmesi gerekecek.
Bu fiyatlara alışabilmek için fiyatların bu seviyede kalması bizim aylık gelirimizin 25-30 bin olması lazım.
Az önce milletvekili maaşlarının 75 bine çıktığını öğrendim. Ben alıştım bile şimdiden fiyatlara. Böyle maaşla bu fiyatlar kitaplara az bile.