Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sorunsuz ve hızlı bir şekilde yolluyorlar. Umarım bunu yazarak nazar değdirmem. İthakinin ayrıca kendi sitesidir. Tabii ki Amazon kadar hızlı gönderim yapılmıyor ama gayet hızlıdır. Fırsat bulursanız değerlendirin. Blurladığınız kelime kendinize söylediğiniz için bir sorun teşkil etmiyor. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

Amazonda da %50 indirim oluyor arada, onun için kod kullanıldığında daha uygun oluyor. Ben genelde öyle alıyorum :smiley:

2 Beğeni

Genel olarak kitaplar sorunsuz geliyor. Bir de bazen yeni çıkmış kitaplar Amazon’a hemen düşmüyor. %50 indirim olduğunda ben tercihimi İlknokta’dan yana kullanıyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Hobbit değil maşallah Şahin; modifiye et et bitmedi. 12 ciltlik Orta Dünya Tarihi’ ne girilse gözüme batmayacak, alan-satan memnun banene diyeceğim bir konu lakin girilmiyor ve her versiyonla harcanan kaynak gönlüme batıyor.

17 Beğeni

Aynen katılıyorum. Allayıp pullayıp piyasaya sürüyorlar. Kolleksiyon yapanlar haricinde alan olacağını sanmıyorum. Ee kardesim bunlar bir maliyet. Ayni kitabın devamlı lacivertini çıkartana kadar söz veripte türlü bahanelerle çıkarmadığin kitaplar var. Bunlara harcadığın enerjiyi kaynağı oraya aktarsalar daha iyi değil mi?

11 Beğeni

30 Beğeni

Karanlık Çağ geldi de ama biz Kızıl İsyan’ın konusunu unuttuk be!
Ve Nevernight… Ağlamak istiyorum.

11 Beğeni

Nihayet nevernight geliyor. Darısı Kral Katili Güncesi 3. kitaba diyelim. :crossed_fingers:

3 Beğeni

Vauv muhteşem haberler. Nevernight bir defa daha mı okusam bilemedim şimdi. Gerçi Maraş’ta kaldı neyi okuyorsun :smiley:

1 Beğeni

Ya hakket o kadar güzel mi? Geçen bende aldım 2 ciltini de başlamak için doğru zaman mıdır ?

1 Beğeni

Sonunda Nevernight 3.cildini gördük. Seriyi bitirmek için 3-4 yıl beklediler resmen.

2 Beğeni

Ehh seri tamamlandığına göre seriyi alabilirim. Pegasus %50 indirimi gören var mı?:grin:

2 Beğeni

Witcher’ın haklarının kendilerinde olduğunu unuttular ya galiba :slight_smile:

2 Beğeni

Keşke tüm fantastik kitaplar resimli basılsa. Çünkü resimler aracılığıyla yazarın yarattığı dünyayı daha iyi anlayabilir ve böylelikle o dünyaya daha derinlemesine nüfuz edilebiliriz.

7 Beğeni

Yakında bir bahar kampanyası yaparlar diye düşünüyorum :wink:

2 Beğeni

Onu bandrolde gördüm çok önce, çıkartmadılar. Pegasus şuan ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Çoğu yeni çıkan kitapları aslında 2021 yılında basılmış kitaplar veya daha öncesinde.

3 Beğeni

@cankutpotter siz yıllardır Dark Age soruyordunuz doğru hatırlıyorsam, gözünüz aydın. :slight_smile:

1 Beğeni
6 Beğeni

İthaki yayınevinin kitaplarına %50 indirim yaptıkları dönemde hızlı bir gönderim yapamıyorlar. Verdiğim siparişi 2 hafta sonra yollamışlardı. Ama diğer zamanlarda hızlı gönderim yaptıkları doğrudur.

2 Beğeni

2 gün foruma girmedim hem nevernight hem hobbit ciltli falan gelmiş :smile: haftaya bir totem yapayım 2 gün daha belki malazan 4 gelir :smiley: .

Nevernight lar üçleme idi diye hatırlıyorum, okuma listesine alabilirim artık ufaktan.

5 Beğeni