Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Akılçelen’in :Sanderson’ları bırakması için telif yenileme döneminde ya kitap başı 5000$ gibi abuk subuk bir rakam istemesi lazım (ki öyle olursa ithaki de alamaz) ya da Akılçelen’in batması lazım. 1. söylediğim daha olası olur

1 Beğeni

Bu saatten sonra salmasın Akılçelen. 50 kere kapak boyut değişti zaten. Akılçelen’de bi ton para veriyoruz. Değişen bir şey yok. İki cilt yaptılar ikisinin toplamı 200-250 lira. Dağılıyor, çeviri 7 kişilik ekiplerle yapılıyor, iki üç senede bir geliyor vs.

Ekleme: Bir ton sakinleştirici içip hep bu noktada hâlâ sinirleniyorum çok ilginç.

13 Beğeni

İnsan en çok sevdiğine kızarmış. :slight_smile:

1 Beğeni

Kalite olarak gördüğüm açık ara en kötü yayınevi. Çürük meyve satan işletmelere benzetiyorum.

5 Beğeni

İlk baskı Fırtınaışığı Arşivi ne kadar güzeldi. Böyle devam etsinler diyordum. Şimdi cep boya kadar gidiyoruz.

1 Beğeni

Yok vallahi @alper hiç sevmiyorum. Beni vizyonsuzluk sinirlendiriyor. İş bilmezlik kızdırıyor.

@Haplo 6.45 var, lütfen.

8 Beğeni

Sanderson’un yeni baskılarının sayfa kalitesi gazete kâğıdı gibi. Kullanılan yazı fontu ise çok ucuz, göze hitap etmeyen, hatta görünce tüylerimi diken diken eden cinsten. Elim bir türlü gitmiyor bu baskılara. Sissoylu’yu okumak istiyorum ama bakalım ne zaman bu baskılardan okuyabileceğime kendimi ikna ederim.

3 Beğeni

9 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Bir incelemesi gelir mi acaba kaleminden? Şöyle Belgariad gibi.

3 Beğeni

Aramada goremedim paylasildiysa, Kitapyurdu gezerken denk geldim, İthaki Japon Cocuk Oykuleri.

6 Beğeni

Paylaşıldı. :slight_smile: Yine de kalsın belki görmeyenler vardır.

2 Beğeni

Çok isterdim ama imkansız. Çok yoğun çalışıyorum. Kalan vakitte de ancak kitap okuyabiliyorum.

1 Beğeni

Ben ithaki dışında çok az kitap aldığım için, (klasikler hariç) tam detaylı hakim değilim. Ama yıllar önce oathbringer elimde dağılınca üzülüp gidip yenisi almış o da dağılınca öyle okuyup ikisini de çöpe atmıştım… daha da almadım oradan bir kitap.

1 Beğeni
10 Beğeni

16 Beğeni
11 Beğeni

16 Beğeni

13 Beğeni

15 Beğeni

Edgar Wallace kitapları Gölge olabilir.

Galiba altı kitaplık J.G.Reeder dizisiymiş.

13 Beğeni