Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Aynı evrende olması lazım sadece yazar farklı.

2 Beğeni

İthaki Yayınları on Instagram: "Hepsine hükmedecek tek bir kitap geliyor! 🏛️" Numenor’un Düşüşü

13 Beğeni

Bu kitabın telifi her kimdeyse, neden basılmadığını bir türlü anlayamıyorum mükemmel bir gerilim-gizem romanı

3 Beğeni

Tam ithaki boykotuna başladığım haftaya denk gelmesi müthiş oldu :confused:

3 Beğeni
3 Beğeni

Batı Yarıküre yalnız ABD’den oluşuyormuş (…) gibi yazdığım için özür dilerim. Yaratıcı yazarlık derslerinde öğretilen ilk kural şudur; bence de iyi kuraldır: Bildiğinizi yazın.

Kurt Vonnegut, Enayinin Portföyü’nde bildiğini yazıyor. Kısa, alaycı ve karanlık bu altı kısa kurgu öykü ile bir kurgudışı makale, Vonnegut’un hicvini ve hayatın müstehcen anlamsızlığını kusursuz bir şekilde tanımlıyor. En iyi romanlarında olduğu gibi bu kitapta da Vonnegut, bizleri insan ruhunun en karanlık köşelerine götürüyor; ince zekâsı ve mizahıyla daha muhteşem varlıklar olma potansiyelimizi hatırlatıyor.

6 Beğeni

6 Beğeni

Tapınak Şövalyelerine dair bir iki kitap almıştım ama Kronik basıyorsa bu da alınır.

Bu arada geçen hafta İthaki, Numenor’u neden basmıyor diye yazmıştım, bu hafta duyurusu yapıldı :slight_smile: Umarım ciltli basarlar. Gerçi her bir kitap ayrı ayrı formatlarda oldu; biri siyah kapak, biri resimli vs vs.

6 Beğeni

Oliver Bowden’in tüm kitaplarını okudum. Bende yorumunuza katılıyorum. Merak ettiğim için çıktığı zaman alıp okurum.

2 Beğeni

Bkmkitap zorla 5 tl’ye satardı bu kitabı. Hey gidi günler.

4 Beğeni

Peki oyunları oynadınız mı? Ben kitapları alıp okumak istiyorum ama oyunlar ile komple aynı ise çokta okuyasım yok. Oyunların hepsini saatlerce oynamadım. Okumanın zevki farklı ancak fiyst olarak pahalı olduğu için arada kaldım biraz da açıkçası.

1 Beğeni

:slight_smile:

Bir zamanlar Epsilon yayın grubunun markalarından Kafka, Nora, Nemesis kitaplarının bazıları BKM’de gerçekten çok ucuz oluyordu. Hem Nora’nın klasikleri hem örneğin Nemesis’in Hannibal ciltlerini de çok ucuza almıştık.

Çok uzak zamanlar da değildi, güzel günlerdi… :slight_smile:

Amazon’un ülkemizde ilk açıldığı zamanlar baskısı bitmiş kitaplar, 2-3 yıl öncesinin fiyatlarıyla satılan kitaplar.
7-8 yıl önce Kitapyurdu Kelepir başlığında Kabalcı, Tekin yayınevi gibi yayınevlerinin yüzlerce kitabı…
ve BKM’nin 5-10 TL’ye sattığı kitaplar içerisinde çok iyi kitaplar ve çeviriler vardı.

11 Beğeni

12 Beğeni

Gaiman ve Simak kitapları sanırım bunlar.

20 Beğeni

Kitabın adını Peri Masalı koymaları iyi olmuş.

2 Beğeni

Arada kaynamasın Deli Dolu Güm! kitabı için bandrol almış. Diskseverlere duyurulur.

Malazan hariç beklediğim tüm kitaplar çıkmış oldu böylece. Borges, Vonnegut, King, Simmons, PKD güzel oldu valla. 3 bk ile kombinleyelim.

Toplu öyküler 5, Imajica ve Emerald’ı da görseydik iyiydi bu ay. Malazan’ı beklemiyorum sürpriz olur bu ay çıkarsa diye.

Edit: Simmons basılı görmedik daha ama bandrol alındığı için basılacak nasılsa bir gün diye çok şey etmiyorum.

14 Beğeni

Malazan yine yok… Keşke dil bilseydim birkaç aydır çalışıyorum ama yine de okuyamazdım zaten…

4 Beğeni

Bu kitap amazon stoklarına ilk gün %50 ile girer büyük ihtimalle. Tekrar baskılarda hep böyle yapıyor amazon. Enayi dediği biziz galiba portföyümüzde 190 sayfa kitaba 89 lira vermek de varmış. Gerçi bu nispeten ucuzmuş.

1 Beğeni

Simak kitabının çıkacağını görünce yüzümde tatlı bir gülümseme peyda oldu. :slight_smile: Yazarın anlatımını çok sevmiştim. Keşke diğer kitaplar da çıksa ve beraberce alsam. :frowning:

2 Beğeni

Arkadaş bu The Fisherman nerede kaldı yahu? Bitirmedikleri serilerden daha çok bekliyorum o kitabı

2 Beğeni