Oh be sonunda ya. 5 farklı zamanda tekrar tekrar ne zaman çıkacağını sorup asla ulaşamamıştım onlara, bu haber beni çok memnun etti. Bakalım nasıl bir şey çıkacak çeviri ve baskı kalitesi olarak
3 kitap olacak gibi, 3. henüz çıkmadı.
@Korgi Çevirisi düzgün olsun, saman kağıdına da razıyım ben. Tutmazsa devamı gelmez çünkü.
Çünkü pahalı kitap versiyonu var onun, o seriden senede 6-7 kitap civarı geliyor.
Bak aklıma geldi yine. 40. Kitap nerede iş kültür 1.5 sene mi oldu ne ?
İyi en azından tutarsa fazla beklememiz gerekmez 1 ve 2 hemen çıkar, final kitabı biraz bekleriz
Hocam Martı yayınevinin kitaplarını hiç okumadım onun için çeviri nasıl olur bir fikrim yok.
Genelde aşktastik kitaplar basan bir yayınevi epik fantastik onlar için de sanırım bir ilk.
2023’ün içindeki 0’ı at kaldı mı 223, topla bunları ne yapar 7.Biz kaçıncı aydayız 9. 7 ile 9’u topla ne etti 16.Dün ayın kaçıydı 1’i. 16’ya 1 eklersek ne yapar 17. 23 artı 17= 40 yapar ve İş Bankası bu kitabı o zaman basar
Benimde matematiğim iyidir he
Şaka bir yana Jules Verne bekliyorum ben İş Bankasından.
Muhtemelen Attila İlhan telifleri ile alakalı bir durum var.
İlgi çekici bir korku romanı gibi duruyor ama hakkındaki yorumlar biraz karışık.
Bunu forumda okuyan vardı hocam. Hatta ben ondan görüp sormuştum yayınevine cevap vermemişlerdi 1-2 yıl önce. Ben eksikparçaya sormuşum gerçi. Okuyan arkadaş görünce yorumunu editler belki.
. Yanlış hatırlamıyorsam yazar çocuğunu kaybetmiş, o zamandan beri de bir haber yok 3. Kitap ile alakalı. Ama en çok beklenen kitaplar arasında bir süredir, 2. Kitap sağlam bir cliffhanger ile bitmiş.
Bir blogger 2024 demiş ama başka bir bilgi bulamadım. Umarım devamı Martı basana kadar gelir.
Martıdan çıkacak seri nedir? Sanırım bilgim yok. Bu arada Karanlık Çağ çıktı mı? Kidega’da falan bulamıyorum. Bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok mutlu olurum.
John Gywnne - Tanrıların Gölgesi. 3 kitaplık bir seri ama üçüncüsü henüz çıkmadı. Martı ilk kitabını basacak.
Biraz temkinli bir şekilde listeme koydum şimdilik Tanrıların Gölgesi’ni. Bakalım hem yazardan hem de Martı yayınevinden devam edeceğinin güçlü sinyallerini görürsem okumayı düşünüyorum.
Normalde çok fazlafantastik basmadığı için teşvik mahiyetinde alacağım ilk fırsatta. Almaya almaya fantastik için kaldık bir tane yayınevinin kaprisine. Hem serinin yorumları da bayağı iyi.
Ben çıkar çıkmaz alırım. Alalım ki devamını da hemen bassınlar, destek görsünler biz okurlardan. Martıyı normalde çok takip etmem ama bu seri bayağı övülüyor.
Ben hemen almayı planlıyorum hocam çünkü yayınevinin basacağı ilk epik fantastik diye biliyorum. Alalım ki fantastiğe yeni bir yayınevi daha kazandıralım. @Tilqi_Gin ve @MelihAntepli 'nin dediğine katılıyorum.
Ayrıca almalıyız ki bu seriyi bi an önce basıp yazarın diğer serilerine geçsinler.
Aslında neden bu seri ile başladıkları açıkçası benim kafamda bir soru işareti uyandırdı. Yazarın hali hazırda yazılmış bitmiş dört kitaplık bir serisi daha mevcut. O seride gayet başarılı ve sevilen bir seri.
Çıktığında ben de alıp okuyacağım. Fantastik basmaya niyetlenen yayınevlerine destek olmak lazım, Martı daha öncesinden genç yetişkin serileri basıyordu. Bu seri başarılı olursa epik fantastik seriler konusunda farklı isteklerle de gidilebilir yayınevine.
Ben en son Eksik Parça fantastik ve bilimkurgu kitaplar bastığında destek olmak için almıştım ne bastılarsa.
2020 yılında bastıkları Yeşim Şehrinin 2. kitabı birkaç ay önce (ilk kitaptan 3 yıl sonra) basıldı.
Londra Nehirleri’nin 2. kitabı da 4 yıl sonra basıldı.
Hyperion’un devamını da 2 yıldır bekliyoruz.
Ben tamamlanmamış serilere bulaşmama kararı aldım. Tecrübelerimiz aksini gösterse de umarım sizlerin düşündüğü gibi çok satılır ve devam kitapları hızlı basılır.
Bu yarım kalma işi tam bir paradoks. Yayınevi satmadığı için basmıyor, okuyucu yayınevi basmadığı için almıyor. Ben saldım artık. İlgimi çekiyor mu? Alır okurum, devamı gelmiyorsa ya başka kitaba geçiyorum ya da çok merak edersem orijinaline bakıyorum nadir de olsa.