Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

3 kitaplık bir seriymiş ya bence alınma fazla olursa çabuk basılır gibime geliyor. Ayrıca dediğine katılıyorum tam kısır döngü o iş; yayınevi alınmıyor diye basmıyor, okuyucu basılmıyor diye almıyor :joy:

3 Beğeni

Katılıyorum, bende listeme ekledim. Umarım devamı da hızla gelir.

3 Beğeni

Biz bu alımları çok yaptık üstadım ya :sweat_smile: @murgul un birkaç örnekte yazdığı gibi bizim almamız ile olmuyor valla. TR basılmış fantastik kitapların tahminimce %90-95 i vardır benim kitaplıkta :joy: .

Bize değil de böyle mağazada geçerken çat diye alacak, kredi kartını babasının ödediği yeni nesil gençlere aldırtmaları lazım :joy: Basacan sosyal medya-infuencer ne varsa :joy:

Ben almaya gene alırım muhtemelen de, artık kitap almak beni de zorluyor açıkçası. Ama okur muyum, o devamı gelmeden olmaz işte.

5 Beğeni

Keşke %90-%95 demeseydiniz hpcam şimdi gereksiz bir kıskançlık hasıl oldu bende.

Martı influencer tayfasıyla çok sağlam çalışıyor. Dediğim gibi özellikle bol aşktastik bastığından genç tayfa Martıyı baya bir seviyor. İnşallah çalıştıkları inflencerlar faydalı olur.
Kitabın gönderisi altında kitabın içinde aşk var mı aşk diye soran gördüm. Epik fantastikten bu kadar alaksızlar ama zamanla alışırlar.

Kitap alma konusunda sanırım hepimiz zorlanır olduk çünkü fiyatlar iyice arşa çıktı. Alcağım kesin ama devamı gelmeden bende okumayı düşünmüyorum.

3 Beğeni

Tanrıların gölgesi epik fantastikten çok young-adult seriye benziyor.

1 Beğeni

Sende de vardır ya çoğu :smile: .

Önü açık o zaman :joy: ilk aylarda 2. baskıya gidecek kadar sattırır bu kitle bak.

2 Beğeni

Hocam goodreadste Adult, epic ve high fantastik sınıflandırmaları dahilinde. Ben onların ve yazarın yalancısıyım.

@Vordue tayinler vesaire derken eski kitapların çoğu dağıldı onun için 2018 sonrasında tekrardan topladım. Yakın zamanın çoğu ve eskilerin bi kısmı var diyelim ama sende ki kadar yoktur hocam.
Bi ara kitaplıklarımız konusunda beraber paylaşıp kıyaslayalım hocam bende olmayan güzellikleri görsün gözümüz. :face_with_hand_over_mouth::joy::joy:

3 Beğeni

Bu ikisi birbirini dışarlamaz. Hem YA hem de epik fantastik olabilir bir seri. Zaten YA karaktere dair, epik fantastik de dünyaya dair yorumlardır.

4 Beğeni

Mark Lawrance, Robin Hobb gibi yazarlar övmüş. Uygun bir zamanda alınıp okunur.

1 Beğeni
6 Beğeni

Bunlar da bandrol bilgileri. Kapaklardan hangisi karton kapağın hangisi ciltlinin kapağı olacak acaba?

resim

9 Beğeni

Teşekkürler hocam.

Benim tahminim yukarıda ki iletimde paylaştığım görsellerden biri şömiz biri cilt kapağı olur diye tahmin ediyorum. Çünkü fark ettiyseniz göresellerden birinde kitap arka kapak yazısı yok.

Yazdıktan sonra Martı’nın instagram hesabından bir baktım. Muhtemelen üstte paylaştığım görsel şömiz altta paylaştığım görsel ise cilt kapağı olacak diye tahmin ediyorum.

3 Beğeni

Neymiş… :slight_smile: :slight_smile:

Yayınevlerinin açıklanan kitaplarına bakılacak olursa, bu sonbahar edebiyat dünyamızı hayli hareketli günler, zenginleştirici okumalar bekliyor gibi…

— murathan mungan (@mungan_murathan) September 4, 2023
2 Beğeni

Nerede açıklanmış acaba? Merak ettim. :slight_smile:

1 Beğeni

Onu ben de bilmiyorum.

2 Beğeni

Evet mantıklı geldi dediğiniz bana da.

2 Beğeni

Ben sanıyorum ki ciltsizden yürürüm :sweat_smile:

2 Beğeni

https://twitter.com/dogan_kitap/status/1698664784856584386?t=K7oSo4UT1jfjCD2LoMxJQA&s=19

Hakan Günday’ın yeni kitabı geliyor

3 Beğeni

Murathan Mungan olunca Metis katalog mu yayınladı acaba diye bakındım, göremedim. :slight_smile: Biraz düşündüm… :slight_smile: Aklıma Oksijen geldi, e-gazete aboneliğim var bakayım dedim

Belki bundan bahsetmiyor ama neyse paylaşayım dedim. :slight_smile:

Resimlere sağ tıklayıp tarayıcıda açılınca daha iyi okunur.

@Pamir Hakan Günday için @isos81 haberdar edeyim, Hakan Günday okuyor isos81.

3 Beğeni

Bandrol alındıysa bugün yarın çıkar :slight_smile:

Bunu alırım ama okumam gibi. Zaman Çarkı ile meşgulüm bu aralar :smiley:

Not: Forum çok sessiz ya ürperdim resmen :sweat_smile:

2 Beğeni