Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Evet, demek ki daha önce basılmış. İki kitap kaba bir hesapla 1600-1700 tutuyor.

1 Beğeni

Bu arada 2. Dünya Savaşı, Amazon’da fiyat olarak daha uygun. 80 tl indirimle beraber çok daha uygun (537 tl) oluyor.

II. Dünya Savaşı - En Kapsamlı Görsel Rehber (Ciltli): Blitzkrieg’den Hiroşima’ya Amazon.com.tr

2 Beğeni

Alfa Ciltli kitaplar arada %50 denk geliyor, ben ya ek sepet indirimli İdefix’ten alırım ya da %50 buluruz bir yerden.

Fiyatların yüksekliği hususunda herkese katılıyorum ama bir kilo kıymanın 400 lira olduğu piyasada malesef yayıncılarada bir şey söyleyemiyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben hep eleştirdim fiyatları. O kadar eleştirdim ki yayınevleri beni buldu. Fiyatları eleştirmeyi bırakırsan sana her ay düzenli bedave kitap dediler. Dedim tamam olur neden olmasın halkçı değilim sosyalist değilim. Bir iki geldi kitaplar, sonra kargolar yamuk yumuk geldi, kitaplar -s- harfine dönmüş gelmeye başladı derken dedim bunlar bana neden kitap yolladığını unuttu herhalde. Tekrar eleştirmek için foruma geri döndüm.

Önce esnaf lokantasında bir yemek parası kadar ne olacak dediler, sonra ortalama bir restoranda yemek parası ne olacak dediler, fiyatlar michelin yıldızlı restoranlarına ulaştığında artık kitap alacak kimse kalmamıştı xd

10 Beğeni

image

4 Beğeni

Evet, bir hayalim var benim!

Gün gelecek, okurlar ayağa kalkacak ve kendi fiyat değerlerini tam anlamıyla yaşayacak. Şu husus apaçık ortadadır ki, bütün okurlar eşit yaratılmıştır.

Bir hayalim var benim!

Gün gelecek, bir zamanlar okur olanların evlatlarıyla yine bir zamanlar yayınevi sahiplerinin evlatları, Georgia’nın kızıl tepelerinde, birlikte kardeşlik sofrasına oturabilecekler.

(Kitaplarımı düzgün yollayın.)

3 Beğeni

YKY yeniler…

3 Beğeni

Atatürk Anadolu’da 1919-1921

“Atatürk Anadolu’da adlı bu küçük kitap Milli Mücadelemizin, başından sonuna kadar eksiksiz bir tarihi değildir. Bununla beraber, bu küçük incelemede, Milli Mücadelemizin başlıca olayları üzerinde, güçlükle bulabildiğim resmi ve özel belgelerin ışığı altında, dikkatle durulmuştur. Milli Mücadele tarihimizin her bakımdan aydınlatılabilmesi için, herkesin her şeyden ümit kesmiş bulunduğu mütarekenin ilk altı ayında bir kahramanın neye dayanarak mücadeleye başlamış olduğu, üzerinde durulması gereken bir problemdir. Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Paşa’nın bir ‘milli mukavemet’ cephesi kurabilmesi ise Anadolu’ya geçmesinden daha kolay olmamıştır.”

Türk Tarih Kurumu’nun ilk başkanı Tevfik Bıyıklıoğlu, ilk kez 1959’da basılan çalışmasında Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç aşamasını, Alman tarihçi Gotthard Jaeschke’nin ‘Türk Milletinin Hürriyet Mücadelesi’ adlı makalesinden hareket ederek, müdafaa-i hukuk cemiyetlerinin kurulması, Mustafa Kemal Paşa’nın Anadolu’ya geçişi, Sovyet Rusya ile işbirliği, İstanbul hükümetlerinin Milli Mücadeleye karşı tutumu ve diğer gelişmeler çerçevesinde ele alıyor.

8 Beğeni

Martin Luther King toprağı bol olsun

1 Beğeni

Yayınevlerinden rüşvet alınca fiyat eleştirisini bırakan üçkağıtçı mısın yoksa halk adamı Howl King misin bir karar ver.

3 Beğeni

Halkın adamı, halkının sahip olmadığı erdemlere sahip olablir mi mark?

Ceviz Kabuğundaki Evren - Stephen Howlking
sayfa:217

2 Beğeni

Merhaba, 80 tl indirimi nasıl uyguluyoruz?

2 Beğeni

Amazon yeni açılan, ilk kez alışveriş yapacak olan hesaplara 200/80 tl indirim uyguluyor.

3 Beğeni

AMZN80 kod bu.

3 Beğeni

Yayın dili İngilizce olan kültür-sanat-edebiyat temalı dergimiz Noss, online olarak yayında!

Noss

5 Beğeni

%50 indirim görse bile yine pahalı. Her türlü pahalı.

2 Beğeni

Kaliteli bir baskı yapmışlar ama neyse ki benim de ilgimi çekmiyor.

Normal ciltsiz kitaplar bile 200 lira civarında çıkmaya başladı. YKY Harry Potter Almanak 950 liradan açılış yaptı. Bu kitap kuşeye falan basılmış normal bence fiyatı. Pahalı mı yoksa bize mi pahalı geliyor tartışılır.

1 Beğeni

Merhaba. H.G. Wells Türkçe’de ilk defa yayınlanmamış üç kitabı sloganıyla satışa çıkarmışlar. Bu çevirmenler nasıldır?

4 Beğeni

Çevirmenlerden biri (Sırma Çalışıcı) daha önce Yabancı Yayınları için bir kitap çevirmiş, diğerleri ise öğrenci ya da yeni mezunlar ve görebildiğim kadarıyla ilk çevirileri. Birisi kendini feda ederek satın alıp iç sayfaları paylaşırsa fikir ediniriz. :slight_smile:

Goodreads’e göre Wells’in pek de beğenilmemiş kitaplarından bunlar. Sırasıyla 3.32 / 3.61 / 3.42.

6 Beğeni

Percy Jackson tek cilt geliyor.

19 Beğeni