Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Şuradan beklediğim 3 kitap vardı. Biri ilk iki kitabını alıp okumadığım NeverNight’ın 3. kitabı.
Diğeri tüm kitaplarını sahip olup hiçbirini okumadığım, Witcher serisinin son kitabı.

Son ve en önemlisi Hyperion. Çıkar çıkmaz alıp, okuma etkinliği ile okuyup çok severek iki yıldır beklediğimiz devam kitabı çıkmayacak mı yani? Aslına bakarsak Pegasus’dan beklediğim tek kitap buydu. Diğerlerini bekletip fiyatlar makül gözüktüğü bir zamanda (1-2 sene) alabilirim.

Hyperion’un çıkmaması kabul edilemez :face_with_symbols_over_mouth:

7 Beğeni

Bütün konuyu tarayamadım ama Fırtınalar Mevsimi hayırlı olsun. V.E. Schwab’ın kitapları ve Karanlık Ça hakkında bir gelişme var mı?

1 Beğeni

Karanlık Çağ çıktı hocam, fiyat olarak çok tuzlu olsa da.

@Gelu Nihat hocam Witcher’a başlayın bence artık, candır. Tabii o arada İnsansılar’a da bekleriz. :slight_smile:

3 Beğeni

6 Beğeni

Addie Larue’nün Görünmez Hayatı isimli kitabını basmışlar sadece.

2 Beğeni

@Erdal_01 senden ricam N11 olur başka bir site olur, Pegasus indirimine denk gelirsen haber ver :grinning:. Gerçi bu ara olmaz ama yine de aklında bulunursa sevinirim.

7 Beğeni

Tamamdır. Hangimiz denk gelirse yazar artık buraya. Başka türlü zor tamamlarız onları. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet, aynen öyle yapalım. Etiketleriz hatta, gözden kaçmasın :slight_smile:

2 Beğeni

Bana makosenlerimi giydirdiniz!
Aha bu zalım Pegasus yüzünden tozlu raflara karışmış hesabı hortlatmak durumunda kaldım, yav o fiyatlar ne kafayı mı yedi bunlar, zaman çarkı bastıklarını falan mı sanıyorlar acaba, ben yıllardır beklemişim season of stormsu yav, az insaf. İngilizce baskısı kapağı da bin kat daha iyi daha ucuz ulan, usta noldu bana usta diye geziyorum evde vallahi ya.
Bloede Pegasus!

11 Beğeni

https://x.com/ithakiyayinlari/status/1718978482741412067?s=46&t=6rwxNKJM-pvR84aI6mKzUw

18 Beğeni

Theodore Sturgeon kitabı mı gördüm? İnsandan Öte kitabının yeni baskı mı başka bir kitap mı acaba?

Tamam başka bir kitapmış :slight_smile: daha önce çıkanlardan başka yeni bir kitap. Hepsi var bende çünkü heyecanlandım.

4 Beğeni

Bu da çıkınca Ekim için duyurulan tüm kitaplar çıkmış olacak sanırım.

4 Beğeni

İthaki bir Scalzi serisi tamamlıyor, şaşırtıcı. :sweat_smile: :clap:

Zelazny çevirisini kime yaptırıyorlar acaba? Peki paragraf eksik edisyonlardan mı? :innocent:

7 Beğeni

Zelazny ve Sturgeon, BKK’dan mı çıkar?

3 Beğeni

Telif hakkı süresi mi bitiyor acaba? :thinking::thinking:

1 Beğeni

Muhtemelen. Ama İthaki bu, belli olmaz.

2 Beğeni

Brandon Sanderson’ın gizli projedeki kitaplarını da 2024’te basacaklarını söylediler umarım doğru çıkar

3 Beğeni

Zelazny geliyor, sturgeon geliyor, scalzy serisi tamamlanıyor. Tam da bu ay alışveriş yapacaktım, gelecek ayı bekleyeyim madem.

6 Beğeni

Tahminimce bir dönemi boş geçip telifi yeniler yenilemez basmaya başladılar, tam 5 yıl var arada çünkü.

1 Beğeni

Bu ayın ortasında yenilendi telifi deniyor. Aslında 2. seri tamamlanmış olacak. Sendrom’u da unutmayalım. Kaldı geriye Yaşlı Amcamızın Savaşı serisi.

3 Beğeni