Birinci kitabın satış adedi beklentilerinin altındaymış. Başka bilgi alamadım.
Yazık bize ya. Ne çektik şu yayıncılardan. Rn güzel eserlerin kaderi hep yarım kalmak sanırım. Bu şartlarda Mark Lawrence’a da devam etmezler. Adam Nevill bekliyordum. Onlar da gelmez. Sağlık olsun demekten başka bir şey kalmadı bizlere.
Son kitabın editörü değilsiniz öyleyse Kapak neyse de kitap sırtı kötü olmuş
Yayınevleri niye toksik sevgililer gibi davranıyor. Yeni seri çıkacak olur her yerden lovebombing yapılır seri gözümüze canım cicim görünene kadar. İlk kitap çıkar temin edilir. Ay bu çok satmadı ya ben daha çok satacak serileri basmaya layığım. Bu da bir kenarda dursun belki onu da basarım bir gün sıkılınca. O sırada devam kitabı bekleyenler kendi kararını verip yoluna başka serilerle devam eden yayınevinin kendilerinden ayrıldığından bile bihaberdir. Yayınevinden ghosting yemişiz haberimiz yok. Bu bir ticaret zarar etmemek için istediği şekilde hareket edebilir bunda bir yanlış yok diyeceklere her şey müstehak hiç beni alıntılamayın o konuda tiye almam.
Brandon Sanderson’ın gizli projedeki kitaplarını ne zaman basmayı düşünüyorlar acaba
Ben bu 216 sayfalık gwent kitabını pek anlamadım. Sadece 216 sayfalık kitap mı 900 kusur tl? Yoksa kart falan da mı var.
Süründürerek basacaklar bence.
İlk kitap yeni çıkmışken “Biz bunu çıkardık ama 2. ve 3. kitaplar en az 1’er yıl ara ile çıkar, beklemeyin hemen” diyecek halleri yok ya. Tabi ki arayı çok açmayacağız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz diyecekler.
Işıkyaratan’a sevindim yakın zamanda başlamak istediğim bir seri 4. kitap çıkınca başlarım heralde.
İçini ben düzelttim ama kapak sorunlu olduğu için yıllardır çıkmıyordu.
Sormak aklıma gelmedi maalesef.
Göz göre göre yalan söylemeyeceklerini ummaktan başka çaremiz yok zaten.
Kasım ayında çıkacaklar diye paylaşırlar bence haftaya topluca neler çıkacaksa.
Kadro değiştiği için belki doğru söylüyordur Troya konusunda.
Forumda yenimisiniz bilmiyorum ama bu dediğinizi zaten profesyonel şekilde yıllardır yapıyorlar
Maalesef ki yeniyim.
Maalesef seri kitaplarda ki kitap boyunu ayarlayamama sorunu ile yine baş başayız.
Kızıl İsyan serisinin son kitabı Karanlık Çağ serinin diğer kitaplarından biraz uzun basılmış ve bu şekilde ciltlenmiş.
Olur öyle şeyler üzülmeyin
Bu seriyi tavsiye ediyor musunuz? Young adult bir seri mi Açlık Oyunları gibi? Hedef kitlesi 13-17 yaş arası olan kurgulara artık katlanamıyorum, bu sebeple uzak durdum ama sürekli karşıma çıkıyor. Aklımı çelmek üzere
Seri genç yetişkin (young adult) türünde gözükse de , kurgusu çok iyidir. Romantizm yok, ergen afra tafrası yok… Sadece 1. kitabın başı açlık oyunlarını andırıyor. Bunun dışında bütün seri tertemiz aksiyon, uzay ve gerilla savaşları içeriyor. Benim tavsiyem seriyi 3-3 okuman. İlk 3 çok tutunca yazar seriyi devam ettirme kararı aldı. İkinci 3’lü ilk hikayeden 30 sene sonra geçiyor. Gayet heyecanlı ve aksiyonlu bir seridir. Performans açısından Açlık Oyunlarından 2-3 tık daha üst performanstır tabi bu benim fikrim.
Bende de benzer bir izlenimi vardı bu serinin neden bilmiyorum. Geçenlerde forumda seriler için tierlist başlığında herkes B rankına almış görünce şaşırdım hatta. İlk üç kitabı bir şekilde uyguna getirip okuyabilirdim ama benim için bu saatten sonra pegasus sadece bir havayolu şirketi. Hyperion sahipsiz değildir xd
Sanırım bana söylecek pek bir şey kalmadı.
Bende benzer yorumlar duymuştum ama tamamlanmamış seri okumadığım için henüz başlamadım.
Karanlık Çağ kitabının orjinal dilinde 2019 yılında basılıp Türkiye’de ise 2023 yılında yayınlandığını düşünürsek bu mantıkla 2023 yılında basılan ve serinin son kitabı olan Light Bringer’ın gelmesi 2027’i bulur diyebiliriz. 2027’de 3bin liraya alırız son kitabı.
Pegasus zaten serileri basma konusunda acelesi olmayan, “Amaan bi ara basarız ya neolcak.” havasında eserekli bir yayınevi.
Adamlar biriktirmiş biriktirmiş sonrada fuar zamanında bir akşam üstü pattadanak kucağımza bissürü kitabı atıp kaçtılar resmen.