Bu İngilizce baskı galiba ama.  Ben türkçe baskı alacağım.
 Ben türkçe baskı alacağım.
Ah özür dilerim. Kitabın ismini stokta görünce otomatik Karanlık Çağ olarak algılamışım. Türkçesi stoklara girerse ve görürsem sizi etiketleyeceğim hocam.
Tamamdır. Şu an Pegasus satıyor ama 680 lira. Umarım Prime stoklarına girer.
Ben almayı düşünüyorum elimde hiç olmadığı için, çevirmeni de tanımıyorum ancak iyi indirimle alınabilir mi sizce ne dersiniz?
Çevirmen hakkında genel yorumlar olumlu. Ben Fransızca klasiklerden çevirlerini alıyor okuyorum.
Yüzde 35 indirim kesin var,  780 TL 'ye alfakitap yarın satışa açar.
  780 TL 'ye alfakitap yarın satışa açar.
Tamadres de ara ara yüzde 40 oluyor. Yüzde 40 indirim olursa fiyat 720 olur.
Çok nadiren de ucuzkitap al da veya Kasım indirimlerinde yüzde 50 olabiliyor,. Yüzde 50 indirimle 600 TL 'ye bulunabilirse belki ben de düşünebilirim.
Yakın zamanda Oğlak Yayınları’nda %50 görür müyüz? İlahi Komedya, Decameron ve Korkmayınız Mister Sherlock Holmes kitaplarını alacağım ve hepsi pahalı kitaplar. %50 civarı indirim görmeden almayı düşünmüyorum.
Not: Yanlış başlığa yazmışım 
%50 denk gelirse ben de alacağım sanırım o halde 
Yazar hakkında  ilgi bulamadım. Türk olduğu söyleniyor. Birde 2012 basımı gözüküyor goodreads te ve puanı çok düşük geldi 
Bilmiyormusun yazarı ve kitaplarını?
Dediğin gibi Türk olduğu yönünde iddialar var ama net bir şey yok bu konuda. Bana sadece iddia gibi geliyor. Ben yazarın üç kitabını okudum. Üçünü de beğendim. Ha çok üst düzey polisiye kitaplar dersen, değil tabii. Ama okunuyor. Akıcı ve merak ettiren bir tarzı var. Tarihi kurgu, cinayetler, polisiye, gerilim, merak vs bunları harmanlıyor kitaplarında. Bazı kitapları yüzyıllar öncesinde bazıları da günümüzde geçiyor.
Bu kitabını okumadığım için yorum yapamıyorum doğal olarak. Sayfa sayısı olarak nispeten ince bir kitap ama konusu bence ilgi çekici 
Bir Psikopatın Günlüğü, Tanrının Psikopat Çocukları ve Halüsinasyon’u okumuştum daha önce.
Can yeni bir şeyler deniyor. 
Nobel Ödüllü yazarların en sevilen kitapları bir arada
Albert Camus’nün bir 20. yüzyıl klasiğine dönüşen eseri Yabancı, Annie Ernaux’nun nadir görülecek türden bir yüzleşme deneyimi sunan metni Yalın Tutku, Gabriel García Márquez’in toplumsal bir ruh çözümlemesi yapan ölümsüz yapıtı Kırmızı Pazartesi, Hermann Hesse’nin aydınlanma ve özbenlik arayışını anlatan romanı Siddharta, Knut Hamsun’un “insan ruhunun keşfedilmemiş çatlakları”nı açığa çıkaran kitabı Açlık şimdi tek bir sette.
Kuantum Evreni’nde CERN fizikçisi Brian Cox ve Jeff Forshaw, büyüleyici kuantum mekaniğini herkes için erişilebilir hale getiriyorlar. Atomaltı âleminin tuhaflığı, pek çok sayıda yanlış anlamalara, Doğu mistisizmine yolculuklara ve her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğuna dair saçma ifadelere neden oldu. Yazarlar kuantum mekaniğinin bu şekilde görülmesinin gerekmediğini vurgulayarak, doğal dünyanın hangi gözlemlerinin onu gerekli kıldığını, nasıl inşa edildiğini ve tüm görünür tuhaflığına rağmen bunun neden iyi bir teori olduğundan emin olduğumuzu ortaya koyuyorlar. Kuantum mekaniği, özünde Newton’ın hareket yasalarına, Maxwell’in elektrik ve manyetizma kuramına ve Einstein’ın görelilik kuramına benzeyen somut bir doğa modeli sağlamakta.
“Cennette gerçekleşen bir bilimsel karşılaşma, … kuantum mekaniği kuramının olabileceği kadar kolay anlaşılır bir açıklaması.”
– Observer
“Brian Cox ile Jeff Forshaw’un bu sunumu, atomaltı evrenin ‘kaçınılmaz tuhaflığı’na, sağlam temellere oturan bir giriş niteliğinde.”
– Nature
“[Cox ve Forshaw], uzayzamanın matematiksel yapısından atom bombasına, astrofiziğe ve kütlenin kökenlerine uzanan zorlu bir yolda okurlara harika şekilde kılavuzluk ediyor.”
– New Scientist
Dost Kültür Kitaplığı 191 . kitap.
Pek çok gözlem, “büyük patlama” teorisini doğrulamaktadır. Kozmik mikrodalga arka planının incelenmesi, Evren’in Büyük Patlama’dan 380.000 yıl sonra yoğunlukta dalgalanmalar yaşadığını ortaya çıkarmıştır. Bu dalgalanmalar, galaksilerin oluşmasına sebep olmuştur. Bugün, Evren’in genişlediğini kesin olarak biliyoruz. Galaksiler birbirlerinden uzaklıklarıyla orantılı bir hızla uzaklaşmaktadır; bu hubble-lemaitre yasasıdır. Ancak, genişleme hızlanmaktadır ve bunun nedeni gizemli bir karanlık enerjidir. Bazı hipotezler ise Evren’imizin tek bir evren olmayıp, birçok çoklu evrenden sadece biri olduğunu öne sürmektedir. Bunun açıklanması ve genel görelilik ile kuantum fiziğinin birleştirilmesi için çeşitli teoriler ve çalışmalar yapılmaktadır. Böylece uzayda ve zamanda şaşırtıcı bir yolculuk mümkün olabilir.
Sen bu Ginko bilimi topluyor musun? Güzel işler yapıyorlar gibi.
Evet.
Genç yetişkin ve broşür kitaplarını almıyorum ama diğerlerini alıp okuyorum.
Ben daha çok Alfa’nın ve kısmen de Michio Kaku’nun bilim kitaplarını aldım. Ama Ginko’nun kitapları da ilgi çekici görünüyor. Aslında 5-6 ay önce bir 7-8 kitaplık sepet yapmıştım ama almamıştım, keşke alsaymışım. Fiyatlar arttı. Yine de belli olmaz, bi alışveriş yapabilirim.