Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Eksik Parça koptu gidiyor. Umarım iyi bir çeviri ve editörlük ile sunarlar bu kitapları. Dahası umarım serileri yarım bırakmazlar.

14 Beğeni

Editör Bilimkurgu Kulübü’nün kurucusu İsmail Yamanol. Kingfisher’ın iki kitabının da editörlüğünü o yaptı. Kötü bir iş çıkaracağını sanmıyorum.

3 Beğeni

Umarım öyledir. Editörü tanıyorsunuz galiba. Acaba başka sürpriz yazarlar da gelecek mi Eksik Parça’dan. İsim veremezseniz dahi evet veya hayır diyebilirsiniz. :slight_smile:

2 Beğeni

Sormam gerek. :slight_smile: Varsa bile pek renk vermiyor kendisi. :joy:

2 Beğeni
11 Beğeni

16 Beğeni

Daha fazla Adrian lazım, atsın hepsini üstümüze Eksikparça. :heart_eyes:

Becky Chambers’ın o novellaları okuma listemdeydi Utku sağolsun, güzel haber. Wayfarers’ı Panama basamadı ama Eksikparça tamamlasa harika olurdu.

4 Beğeni

Güzel iş yapıyor Eksik Parça. Biraz daha hızlanırlarsa bilimkurguda gözde yayınevim olur.

6 Beğeni

Seriyi tamamlıyor ama bir yandan son kitap gelirken bir yandan ilk kitabın baskısı yok. İlk kitabı hiçbir yerde bulamadım…

3 Beğeni

O kötü işte, ben ilk çıktığı zaman aldığım için farkında değilim durumun. Seri tamamlanınca tekrar basarlar kesin.

2 Beğeni

https://twitter.com/alpan_cem/status/1727943475906130241?s=61&t=1LOrMB7TdunAgTuAyekXdA

5 Beğeni

Liste fiyatı 495,00 TL kendi sitelerinde 371,25 TL fiyatla satışa sunulmuş.

4 Beğeni

Bence bir-iki gün KY bekleyin. 321 liralara hatta platin ile 290 liralara düşebilir.

3 Beğeni

50’li Yılları ben de dün akşam sipariş verdim Amazon’dan.
KY’de 1120 sf olan 70’li yıllar 358 tl iken, sf sayısı daha fazla olan 80’li yıllar senin dediğin fiyata iner mi acaba. İnme durumu olursa bence beklenir.

1 Beğeni

Hesabı KY’nin azami iletişim indirim yüzdesi 35 üzerinden yapmıştım. Belki yarın yüzde 35 olmaz, bilmiyorum.

KY’de iletişim indirimleri yüzde 25- 35 arası değişiyor. Platin indirimler de birinci indirim üzerinden yüzde 5 ile 10 arası oluyor.

2 Beğeni

Sağlam bombalamış CAN’ım.

9 Beğeni

KY mantıklı. Allianz’da poliçeniz varsa uygulamadan arada 100 liralık hediye çeki de veriyorlar.

2 Beğeni

İletişim indirimi yarın mı?

1 Beğeni

:slight_smile:
Hayır yüksek indirim kampanyası olacak demiyorum.

Standart kitapyurdu’nun İletişim’e yaptığı indirim oranları yüzde 25 ile yüzde 35 arasında. Ayrıca yayınevi haftanın - ayın yayınevi indimleri içerisinde değilse ve yüzde 50 indirimli yayınevi de değilse standart yüzde 5- 10 arası platin indirimi oluyor.

Ben muhtemel yüksek oranlar üzerinden hesaplayarak şu olabilir dedim. Bu kitabın indirimi yüzde 35 artı platin yüzde 10 olmazsa o fiyatlar olmaz zaten ama ya olursa. :slight_smile:

Yatırım tavsiyesi değildir. :slight_smile:

2 Beğeni

Alper söyledi arkadaşlar. Kitapyurdu’nda İletişim Yayınlarında %50 indirim olacakmış. Sepeti olan var ise indirimi beklesin.

10 Beğeni