Fihrist ve hiç beklenmedik bir seri.
Nihayet Michael Dibdin romanı geldi.
Keyifli okumalar diliyorum Teşekkürler dileğiniz için, umarım
Birkaç ay önce yazarın Elena Biliyor isimli romanının basılacağı yazılmıştı. Başka bir yayınevinden ama. Sanırım hâlâ basılmadı o kitap.
Şimdi yazarın Bayan Seninki romanı farklı bir yayınevi tarafından basılınca şaşırdım.
Dex hep pahalıydı ama şimdilerde iyice uçmuş.
Uçmuş mu? Yani yayınevini savunmuyorum ama 928 sayfa kitaba 420 TL etiket fiyatı “şu piyasada” bedava. İthaki’nin bastığı Brent Weeks kitabı Sakat Göz 848 sayfa ve etiket fiyatı 555 TL. Keşke her yayınevi 900 sayfa kitaplarını 420 liradan çıkarsa.
Sanderson kitabı diğer aya sarktı sanırım.
Serinin 2. kitabı çıktı.
Evet, bende görmüştüm ama nedense gelmedi kitap. Bekliyoruz belki gelir.
Bağlantıya tıkladığımda 420 gördüm. Fiyat çok diye düşündüm, sonra liste fiyatı olduğunu gördüm. Kitapyurdu kitap çıkana kadar fiyatları hep liste fiyatı yazıyor. Çıkınca gerçek fiyatını yazıyorlar.
İşte liste fiyatı bu. İndirimle daha da ucuza gelecek. O yüzden piyasaya göre ucuz dedim ben de.
Sloganımız ne, unutuyorsunuz?
Düne göre pahalı, yarına göre ucuz.
Aldırma gönül aldırma demiş atalarımız
Valla bir şeyi alabilecek durumunuz varsa hiç beklemeden alacaksınız. Yoksa ucuzlamak yerine daha pahalanıyorlar.
Ben de kitaplar çoğaldı o yüzden rafine kitap topluyorum artık…4 puan altını satıyorum…oyle seri falan toplamak bu saatten sonra anlamsız değer kitaplar kalsın yeter.
Ben çok değil yani en fazla 2 - 3 yıl olmuştur. İnternetten Saramago’nun tüm kitaplarını %45 indirimle 350 liraya almışım. Demek ki aşağı yukarı etiket fiyatları toplam da 700 olsun. Şimdi aynı kitapların etiket fiyatı yanlış aklımda kalmadıysa 5 bin liraya yakın bir şey yapıyor. Kim nasıl alsın. Bende olmayan Disk Dünya serisi mesela aynı nedenden dolayı alamıyorum, çok pahalıya mal oluyor. Alt tarafı düz kitap bunlar, ciltli vs bile değiller. Umarım yakın bir zamanda eski ekonomik duruma dönebiliriz.
Bende kitap fiyatları uçmaya başladığından beri goodread puanı 4’ün altında olan kitaba çok bakmıyorum artik