Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/1am1aag/john_gwynnes_fury_of_the_gods_available_for/
Müjdeli haber. Tarih onaylandı sanırım. Başlık da onaylanmış oldu haliyle. Tanrıların Öfkesi çıkış tarihi 24 Kasım 2024.

8 Beğeni

2025,in ilk çeyreğinde bizde okuruz umarım.
Hatta yayınevi yazarın diğer serisinide basar inşallah.
Keşke martı’da @AkilcelenKitaplar kitaplar gibi gelip forumumuza katılsada rahat rahat soru sorabilsek.

5 Beğeni

Bize bir sorunuz varsa onu cevaplayabilirim :grin:

9 Beğeni

Martı Yayınları için bu tarz bir görüşme yapılabilir mi gerçekten @magicalbronze?

5 Beğeni

Kızım Horimiya Horisan okuyor. 11. cilt ne zaman çıkacak :slight_smile:

2 Beğeni

Nisan ayında çıkacak :blush:

4 Beğeni

Ortalama 3 - 4 ayda bir kitap geliyor. 10 çıkalı 1 ay oldu benim tahminim Nisan ayını bulur.

Ben yazarken zaten @AkilcelenKitaplar cevaplamış :blush: :blush: :blush:

3 Beğeni

Çoook teşekkür ederim. İyi oldu, bana da nefes alma süresi olsun :slight_smile:
1 haftada topladık ilk 10 kitabı.

3 Beğeni

Horimiya’yı Seviyorsa yeni serilerimizden Güzel Kokulu Çiçekler Zarafetle Açar’ı da önerebilirim :blush:

3 Beğeni

Çok güzel haber, Martı da bu yıla yetiştirirse tadından yenmez. :slight_smile:

3 Beğeni

Çok teşekkürler. Akşam kızımla tavsiyenizi araştıracağız :slight_smile:

2 Beğeni

O zaman bir müjde de ben patlatayım. 3. kitap 1 ay daha erken çıkacak sevgili Bloodsworn severler. 24 Ekim’de çıkacak :partying_face:. Martı bu yıla yetiştirir bence kitabı ya da 2025’in ilk ayına.

7 Beğeni

Yetmez ama evet. :slight_smile:

1 Beğeni

Keşke AkilçelenKıtaplar Yayınevi Yetkilisi gibi, diğer tüm yayinevlerinin yetkili sözcüleri bu sayfada yer alsa. Düşünsenize ne güzel olurdu. Ama belki kendilerini gizleyerek aramizdalardır, olamaz mı ?

6 Beğeni

Bazıları eskiden aramızdaydı hocam. Eleştiri kaldıramadığı için giden de oldu, ilgi görmediğini düşündüğü için giden de, sosyal medyayı çok iplemediği için giden de. :slight_smile: ha gizli olarak bazıları olabilir elbette.

7 Beğeni

Çeviri için önceden alıp başlarlarsa yetişir gibi. Kitapları hiç okumadan alıyoruz bakalım destek olsun diye, sonra beğenmezsek boşuna almış olacağız, hepsi için geçerli bu. Yarım kalan serilerden nefret edenler kulübü…

2 Beğeni

Yarım kalacağını düşünmüyorum pek. Martı’nın sağlam bir ya kitlesi var ve yorumlardan görebildiğim kadarıyla kitabı onlar da beğenmiş.

2 Beğeni

6:45 yediye çeyrek kala da japon edebiyatına başlamış

4 Beğeni

Gerçek şu ki yoksulluk doğal da değildir kader de; yoksulluk bir uygarlık icadıdır.

11 Beğeni

5 Beğeni