https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/1am1aag/john_gwynnes_fury_of_the_gods_available_for/
Müjdeli haber. Tarih onaylandı sanırım. Başlık da onaylanmış oldu haliyle. Tanrıların Öfkesi çıkış tarihi 24 Kasım 2024.
2025,in ilk çeyreğinde bizde okuruz umarım.
Hatta yayınevi yazarın diğer serisinide basar inşallah.
Keşke martı’da @AkilcelenKitaplar kitaplar gibi gelip forumumuza katılsada rahat rahat soru sorabilsek.
Bize bir sorunuz varsa onu cevaplayabilirim
Kızım Horimiya Horisan okuyor. 11. cilt ne zaman çıkacak
Nisan ayında çıkacak
Ortalama 3 - 4 ayda bir kitap geliyor. 10 çıkalı 1 ay oldu benim tahminim Nisan ayını bulur.
Ben yazarken zaten @AkilcelenKitaplar cevaplamış
Çoook teşekkür ederim. İyi oldu, bana da nefes alma süresi olsun
1 haftada topladık ilk 10 kitabı.
Horimiya’yı Seviyorsa yeni serilerimizden Güzel Kokulu Çiçekler Zarafetle Açar’ı da önerebilirim
Çok güzel haber, Martı da bu yıla yetiştirirse tadından yenmez.
Çok teşekkürler. Akşam kızımla tavsiyenizi araştıracağız
O zaman bir müjde de ben patlatayım. 3. kitap 1 ay daha erken çıkacak sevgili Bloodsworn severler. 24 Ekim’de çıkacak . Martı bu yıla yetiştirir bence kitabı ya da 2025’in ilk ayına.
Yetmez ama evet.
Keşke AkilçelenKıtaplar Yayınevi Yetkilisi gibi, diğer tüm yayinevlerinin yetkili sözcüleri bu sayfada yer alsa. Düşünsenize ne güzel olurdu. Ama belki kendilerini gizleyerek aramizdalardır, olamaz mı ?
Bazıları eskiden aramızdaydı hocam. Eleştiri kaldıramadığı için giden de oldu, ilgi görmediğini düşündüğü için giden de, sosyal medyayı çok iplemediği için giden de. ha gizli olarak bazıları olabilir elbette.
Çeviri için önceden alıp başlarlarsa yetişir gibi. Kitapları hiç okumadan alıyoruz bakalım destek olsun diye, sonra beğenmezsek boşuna almış olacağız, hepsi için geçerli bu. Yarım kalan serilerden nefret edenler kulübü…
Yarım kalacağını düşünmüyorum pek. Martı’nın sağlam bir ya kitlesi var ve yorumlardan görebildiğim kadarıyla kitabı onlar da beğenmiş.