Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

7 Beğeni

Ekran görüntüsü 2024-02-08 162804

9 Beğeni

Dick’siz bir hafta daha geride kaldı. Napsak duvarlara aylık çizik mi atsak?

2 Beğeni

Bernard Cornwell’in Kuzeyin Efendileri için bandrol alınmış. Umarım en kısa zamanda basılır.

5 Beğeni

Kuzeyin Efendileri yazıyor, Kış Kralı yazardı. Beklenen kitap ise bu Artemis’e vermesinler hevesimiz kursağımızda kalır.

3 Beğeni

Hayattan bir kesit gibi ders vermeye gerek yoktu bende zaten bir önceki yorumumda ön yargı olabileceğini belirtmiştim. Yine aynı şekilde bu konuda herhangi bir iddiam olmadı yani bu lafım direk şu sözünüze “Herkes sizin gibi düşünmeye biliyor bu hayatta”.
Yazarı siz beğenmiş olabilirsiniz fakat veriyle konuşmak gerekirse bu kitap için goodreadste yazılan en fazla ilgi gören 3 yorum kitabı ortalama veya altı bulmuş. En çok ilgi gören yorumlar bu şekildeyken nasıl en iyi seçilebiliyor sorgulamak istediğim nokta burası.

3 Beğeni

Sizin yazdığınız farklı bir seri hocam. Keşke onu da bassalar.

2 Beğeni

Son 2 yılda 2 kitap çıkardıkları için duvarlara çizik atsak fayda etmez. Bu politikaları umarım bu sene devam etmez yoksa tek kitap çıkabilir bu senede. Ne zamandır Pardayanlar’dan da ses seda yok.

2 Beğeni

“Çok yakında sizlerle.” demişler.

14 Beğeni

3.kitabı yazar daha yazıyor değil mi? Onu beklemek zor olacak :sweat_smile:

2 Beğeni

Çok güvenilemeyecek kaynaklara göre 24 Ekim’de 3. Kitap çıkacakmış ama ortada resmi açıklama vs. yok.

4 Beğeni

Bernard Cornwell basılması çok iyi olmuş. Adamın yazı dilini özledim.

2 Beğeni

O gemi bir gün gelecek.

4 Beğeni

Evet. Artemis aralıklı basıyor ama olsun. Hiç yoktan iyidir. Doğrusu ben hiçbir yayınevinin basacağını düşünmüyordum bir ara. Daha önce de değinmiştik Savaş Lordu Yıllıkları, Azincourt falan basarlarsa şahane olur.

4 Beğeni

Bernard Cornwell’in basılacak son kitabı ile yanılmıyorsam Son Krallık serisi tamamlanıyor. Forumda aradım ama tatmin edici yanıt bulamadım. Seri hakkında bilgi verir misiniz?

1 Beğeni

Kitabın kapağı göründü. Yine kötü olmuş :slight_smile: Umarım bu yine şömizdir ve karton kapak bundan daha iyi olmuştur.

3 Beğeni
3 Beğeni

Hakkaten çok kötü kapakmış.

2 Beğeni

Etiket fiyatı düşürülmüş. 559,00 yapmışlar

2 Beğeni

Amanın çok kötü. Sabah sabah uykumu açtı resmen. Muhtemelen alırsam boyarım kapağı :blush:

2 Beğeni