Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yüzde 50 olsa bile pahalı, hiç bu fiyattan hayal etmemiştim bu kitabı

1 Beğeni

Normali buralar oldu maalesef biraz fiyatların :confused:

%50 gören haber etsin alırım ben :smiley: .

2 Beğeni

Hocam 800-900 sayfa olsa anlayacağım ama bu kitap 500 sayfa falan o yüzden bana pahalı geldi

1 Beğeni

Minıtor (İthaki) Solnit’in baskısı tükenen bir diğer kitabını yayımlıyor:

Alfa da Solnit yayımlıyor:

Çok güzel haberler.

İlk kitap özelinde daha uygun olsaymış keşke, sonra satmayınca devamını basmadık oluyor.

7 Beğeni

Ciltlisi var mı bunun? Ben bu kitabı ilk kez duyuyorum bu arada.

1 Beğeni

Gördüğüm kadarı ile sadece karton kapak.

1 Beğeni

Fiyatı bu dönemde bile çok pahalı.

5 Beğeni

Tatsız. :neutral_face: Karton kapak işini sevmiyorum ama 312 lira normal gibi ya 536 sayfa bilemedim. 200 falan olsaydı da herkes alabilseydi keşke.

4.03 puanı

Bu hanımefendi benim zevkime uygun şeyler öneriyor. Birazdan alırım ben bunu. :smile:

3 Beğeni

Katılıyorum hocam. Malazanın kitapları indirimle 270-280 lira civarında satılıyor, onlar da bu kitabın neredeyse 2 katı uzunluğunda

5 Beğeni

Justice of Kings’i öyle güzel övdü ki hemen alıp okuyasım geldi :slight_smile:
Ayrıca Sword of Kaigen ve Black Sun da umarım yakında dilimize çevrilir.

İzlemek isteyenlere linkini bırakayım:

7 Beğeni

Evet beni de etkiledi. :joy:

Kitabın İnstagram postundan aldım. Konusu beni çok cezbetti. Kitap hakkında hiçbir şey bilmek istemiyorum diyenler için spoiler uyarsı.

Dedektif, yargıç ve cellat olan İmparatorun Yargıcı Sir Konrad Vonvalt’ın hikâyesini konu alan bu destansı fantastikte aksiyon, entrika ve sihir çarpışıyor; ancak isyan ve huzursuzluğun artmasıyla bu zamanlar Yargıç olmak için fazlasıyla tehlikeli hale geliyor…

Kurt İmparatorluğu huzursuzlukla kaynıyor. İsyancılar, sapkınlar ve güçlü asilzadelerin hepsi İmparatorluk tahtının gücüne meydan okuyor. Kaosu yalnızca Adalet Yoldaşlığı önlüyor. Sör Konrad Vonvalt, keskin zekası, gizli güçleri ve kılıç kullanma ustalığıyla kanunları koruyan, en korkulan Adalettir. Onun yanında, İmparatorluğu kuran savaşlar nedeniyle yetim kalan yetenekli himayesi Helena Sedanka yer almaktadır. İkili, taşralı bir aristokratın cinayetini araştırırken, İmparatorluk toplumunun en tepesine kadar uzanan bir komployu gün yüzüne çıkarır. Riskler artıp kişiselleştikçe, Vonvalt ve Helena bir karar vermek zorundadırlar. İmparatorluğu korumak için uymaya yemin ettikleri kanunlardan vazgeçecekler mi?

2 Beğeni

Sitedeki fiyat bilgisi kaldırılmış. 900 sayfalık Malazan 4’ün 200 liraya satıldığı piyasada bu fiyat politikası ile istenilen satış adedine ulaşamayacaklarını bilmeliler. Fiyatı mutlaka aşağıya çekmeleri gerekiyor.

5 Beğeni

İş Kültür Yeniler;

8 Beğeni

Kralların Adaleti’nin fiyat şaka mı?

4 Beğeni

Amazon kırk yılda bir kupon verince geçtiğimiz aylarda İngilizcesini şöyle bir fiyatın üzerine kupon kullanarak başka kitaplarla birlikte almıştım, hatta paylaşmıştım forumda, iyi de yapmışım. :smiling_face_with_tear:

9 Beğeni

İyi fiyata almışsınız, güle güle okuyun.

Bu İngilizce kitaplarda da şu sıkıntı var, genelde ilk kitap Amazon’da uygun fiyatlı oluyor, sonra ikinci üçüncü kitaplar pahalı. Bunda da ikinci kitap 509, üçüncü 840 lira.

İkinciyi Türkçe alırız desek ilk kitap satılmadı diye belki Athica devamını getirmeyecek. Off çok sıkıntı ya. Bir de çevirisi iyi mi değil mi derdi var daha.

Athica’nın bu kitabı daha uygun fiyatlandırması lazımdı. Zaten çoğu okuyucu sizi tanımıyor, fantastik edebiyat alanında bir bilinirliğiniz yok. Nispeten az bilinen bir yazarın yeni bir serisini, bilinmeyen bir çevirmene emanet edip pek de bilinmeyen bir yayınevinden bu yüksek fiyatla satın alınmasını bekleyerek tüm riski okuyucuya yıkıyorsunuz. İngilizcesi daha ucuz kitap mı olur.

Neyse, yakınmam bu kadardı. %50 indirim yaparlarsa alırım yine de. :joy:

9 Beğeni

18 Beğeni

Harika haber. Stand on Zanzibar’ı merak ediyordum.

4 Beğeni

İthaki bu iki kitabı basıyorsa harika haber. Bilimkurgu klasiklerinde görmek istediğimiz yazarlar. Robert Silverberg ve Harlan Ellison’dan da birer ikişer kitap basarlarsa şahane olur. Asimov’un tekil kitaplarından da görmek isteriz :slight_smile:.

12 Beğeni