Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

2010 dışında bir şey yok gibi… Muhtemelen yarın kampanya bitmeden satışa açarlar.

10 Beğeni

Malazan beklemiştik :smiling_face_with_tear: .

3 Beğeni

Üçüncü cemre de düştü gelmesi lazımdı ama Nevruz’u bekliyor herhalde. :slight_smile:

2 Beğeni

2010: İkinci Uzay Destanı satışa açılmış.

20 Beğeni

Başka da gelecek bir şey yok galiba, alalım kitaplarımızı, gelmesi gelecek haftanın cumasını bulur zaten. :slight_smile:

4 Beğeni

İthaki bunları basana kadar oturup korsan okudum. (Gurur duyduğumdan değil satın alıcam çıktıkça, yakınma amaçlıdır)

2 Beğeni

Evet, öyle görünüyor. Siparişlerimizi verelim o zaman :slight_smile:

Keşke Malazan da yetişseydi.

3 Beğeni

Malazan çıksaydı 3 tane alacaktım ah be ithaki. Şimdi işin yoksa kitap çıkınca %50 kovala dur.

2 Beğeni

İthaki Martha Wells’in serisine devam edecek mi bilginiz var mı? 6. kitap 2021’de, 7. kitap 2023’te çıkmış.
Neuromancer, bitmeyen savaş, tanrının gözündeki zerre, kızıl mars, kültür serisi bunların devamı gelir mi?

1 Beğeni

Kesin bilgi değil hocam ama şöyle duyumlar okudum zamanında. Martha Wells katilbot serisi tamamlanıp yeni bir serisine başlanacakmış idi. Neuromancer devamı basılacak (daha dün soruldu cevaplandı gerçi bu soru kesin bilgi diyebiliriz), Yeşil ve Mavi Mars sürekli gelecek deniyor sorulduğunda ama ortada bundan öte bir açıklama yok. Kültür serisinden Player of Games basılacak kesin bilgi. Bitmeyen Barış (Forever Peace) ve Kavrayan El (Gripping Hand) kitaplarının basılacaklarına dair bir bilgi gelmedi hiç hatta basılmayacak denmiş bile olabilir.

7 Beğeni

Teşekkür ederim. En çok BKK’deki serilerin devamını bekliyorum, umarım bu yıl içerisinde basarlar.

2 Beğeni

Kronik’in yeni yayımlanan Stalin kitabı aha böyle bir şeymiş. :slight_smile:

297,5 'a satan olsa da alsak. :slight_smile:

Video:
https://x.com/KronikKitap/status/1765406990908399724?s=20

8 Beğeni

BKM’de BKMBETUL koduyla 294’e geliyor ama kargo parasına çözüm bulmak lazım. :slight_smile:

2 Beğeni

Bitmeyen Savaş ve Tanrının Gözünde Zerre’nin devamı eğer fikir değiştirmediler ise gelmeyecek, zamanında yayın evi yetkilisi söylemişti. Diğerlerini Lorien cevaplamış. :+1:

5 Beğeni

Akunin gelmiş. Eco 6 var.

8 Beğeni

Kitap ön siparişe açılmış ama şu an aşırı pahalı

5 Beğeni

Daha bugün, yaa Felsefe Tarihi’nin devamı ne oldu diye düşünürken üstüne bu haber. :pray::pray:
Ama Pardayanlar hâlâ yok.

1 Beğeni

İngilizce hali 266 tl. Eğer fiyatı inmezse 312 tlden türkçesini almaya değmez pek

3 Beğeni

Evet ben de amazondan baktım ciltli hali bu fiyata satılıyor, fiyat düşmezse cidden gereksiz

1 Beğeni

O fiyatta %&35 indirim var gibi :smile: Liste fiyatı 480 den çıkmış;

3 Beğeni