Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

2 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Umarım başka erteleme almaz.

12 Beğeni

Dijital olarak var ama sırf alfa çevirisini merak ettiğim için bekletiyorum seriyi. Bakalım inşallah bu yıl o yıl olur…

3 Beğeni

Pederle yeni çeviri bir tur dönelim istiyoruz biz de. İlk defa ortaokulda okuyunca çok etkilemişti beni. Bu sene de çıkmazsa Mustafa Bey’e “Seni Maurevert evladı seni!” diyerek düelloya davet edeceğim. :joy:

2 Beğeni

Ben de Kan Kitapları’nı beklemekten yoruldum. Onları da basarlar bu yıl umarım.

4 Beğeni

Aynen. Duello şahitliğine yaz beni de :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Eski baskısını okudum zamanında ama çok da etkileyici gelmemişti. Yeni baskıya duruma göre şans verebilirim.

@yates232 Anlaştık. :smiley:

2 Beğeni

Bu aralar farklı yayınevlerinde korku, gotik türünde kitaplar çoğaldı. Sevindirici bir durum.

7 Beğeni

Liste fiyatı 950 TL.

Beklentimden çok daha pahalı. :slight_smile:

7 Beğeni

Çok pahalı, cilt yerine normal baskı olsaydı en azından fiyatı daha uygun olur ve alabilirdik . Şibumi’ yi sevsemde pas geçeceğim. Alfa’ yı da anlamakta güçlük çekiyorum.

8 Beğeni

7 Beğeni

8 Beğeni

İş Kültür:

Ekran görüntüsü 2024-04-05 145429

11 Beğeni

12 Beğeni
8 Beğeni
4 Beğeni

Everest, '‘Yakup’un Kitapları’'nı 1 ay önce duyurmuştu, bandrolde alınmıştı ama piyasaya çıkmadı bir türlü. Demek ki nedeni buymuş, kitaplar çakışmasın diye ertelenmiş baskısı. Olsun, önce bunu okuruz sonra Yakubu.

3 Beğeni

Reyizler yeni seriye başlıyormuş.

23 Beğeni

Ren Kitap durdu durdu sonunda voleyi vurdu. Hücum!

9 Beğeni

Edgar Allen Poe ve Lovecraft toplu eserleri bastığında bu yayınevinden almayın, yeni çıkmışlar ve telifsizlere oynuyorlar, ne oldukları belli değil, aynısını Alfa ve İletişim basıyor demiştim. Geldiğimiz noktada haklılığımız ortaya çıktı. :smiley:

7 Beğeni