2 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası
Dijital olarak var ama sırf alfa çevirisini merak ettiğim için bekletiyorum seriyi. Bakalım inşallah bu yıl o yıl olur…
Pederle yeni çeviri bir tur dönelim istiyoruz biz de. İlk defa ortaokulda okuyunca çok etkilemişti beni. Bu sene de çıkmazsa Mustafa Bey’e “Seni Maurevert evladı seni!” diyerek düelloya davet edeceğim.
Ben de Kan Kitapları’nı beklemekten yoruldum. Onları da basarlar bu yıl umarım.
Aynen. Duello şahitliğine yaz beni de
Eski baskısını okudum zamanında ama çok da etkileyici gelmemişti. Yeni baskıya duruma göre şans verebilirim.
@yates232 Anlaştık.
Bu aralar farklı yayınevlerinde korku, gotik türünde kitaplar çoğaldı. Sevindirici bir durum.
Çok pahalı, cilt yerine normal baskı olsaydı en azından fiyatı daha uygun olur ve alabilirdik . Şibumi’ yi sevsemde pas geçeceğim. Alfa’ yı da anlamakta güçlük çekiyorum.
Everest, '‘Yakup’un Kitapları’'nı 1 ay önce duyurmuştu, bandrolde alınmıştı ama piyasaya çıkmadı bir türlü. Demek ki nedeni buymuş, kitaplar çakışmasın diye ertelenmiş baskısı. Olsun, önce bunu okuruz sonra Yakubu.
Edgar Allen Poe ve Lovecraft toplu eserleri bastığında bu yayınevinden almayın, yeni çıkmışlar ve telifsizlere oynuyorlar, ne oldukları belli değil, aynısını Alfa ve İletişim basıyor demiştim. Geldiğimiz noktada haklılığımız ortaya çıktı.